Zorggroep Kans is een zorgorganisatie die kleinschalige woonomgevingen aanbiedt aan jongeren en jong volwassenen in Arnhem, waaronder in Het Bruishuis. Zorggroep Kans richt zich op diegene met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. De zorg die de organisatie biedt is op basis van de CIZ indicatie van de cliënt. Zorg kan op basis hiervan zowel bestaan uit 24-uurs opvang en permanente begeleiding alsook geclusterd wonen met periodieke begeleiding. De leeftijdsindicatie voor onze woonvorm is 18 jaar en ouder, en voor mensen met een WLZ VG indicatie.

Organisatie & Visie

De organisatie heeft in geheel Arnhem ongeveer 30 medewerkers op een vijftal locaties, waarvan twee in de wijk Malburgen. De diensten die op de diverse locaties worden aangeboden zijn: wonen met zorg, ambulante begeleiding, forensische ambulante begeleiding, dagbesteding en activerend werk. De Zorggroep is een kleine zorgaanbieder die voldoet aan de zorgwetten WLZ en WMO.

Zorggroep Kans hanteert een aantal kernwaarden in haar uitvoering: betrokkenheid en respectvolle bejegening, efficiënt en gedreven, aanspreekbaar en betrouwbaar. meetbare kwaliteit, uitgaan van eigen kracht van de cliënten.  In haar werkzaamheden wordt er samengewerkt met diverse zorgpartners (in de wijk) waaronder MEE, Siza en Jeugdbescherming Gelderland.

Locatie & bereikbaarheid

De zorggroep biedt in Het Bruishuis 24-uurs zorg aan maximaal 30 cliënten op twee verdiepingen.
Het Bruishuis ligt centraal in de wijk Malburgen op loopafstand van winkelcentrum Drieslag. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Bruishuis beschikt over een eigen parkeerplaats voor bezoekers aan de achterzijde en ruime parkeergelegenheid in de nabijheid. Aan de voorzijde van het Bruishuis ligt een grote speeltuin met diverse speelattributen. De tuin is afgesloten met een hekwerk en vrij van verkeer.

Openingstijden

Maandag

9:00 - 17:00 uur

Dinsdag

9:00 - 17:00 uur

Woensdag

9:00 - 17:00 uur

Donderdag

9:00 - 17:00 uur

Vrijdag

9:00 - 17:00 uur

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: bovenstaande tijden, zijn de tijden dat de het kantoor bereikbaar is voor algemene informatie of vragen

Adres

Ons adres:

Bruishuis, Akkerwindestraat 1, 6832CR, Arnhem

Telefoon: