Woonzorg Nefes is een kleinschalige zorginstelling die sinds 2015 onder meer 24-uurs zorg biedt aan ouderen. De zorg die Nefes biedt bestaat uit persoonlijke verzorging, individuele begeleiding, groepsbegeleiding en eventuele verpleging. Woonzorg Nefes is specifiek gericht op ouderen met een islamitische achtergrond. Woonzorg Nefes biedt hiermee aandacht aan de islamitische wensen van haar cliënten. Daarnaast wordt er zorg geleverd in de moedertaal van de cliënten. 

Voor tijdelijk of definitief wonen

Nefes biedt zowel tijdelijk als definitief wonen aan op de vijfde verdieping van Akker71. Een locatie in de wijk Malburgen gericht op rust zorg en wonen. Dit bestaat uit dagopvang en 24-uurs opvang, al dan niet tijdelijk waarbij de cliënt gebruik kan maken van de PGB, AWBZ. op de locatie in Akker71 wordt ook revalidatie aangeboden.

Leer-werk bedrijf

De organisatie maakt gebruik van professioneel opgeleide zorgmedewerkers in dienst, maar werkt daarnaast ook met leerlingen als erkend leerbedrijf.

Locatie en bereikbaarheid

Akker 71 ligt centraal in wijkdeel Malburgen Oost-Zuid. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Akker71 beschikt over een eigen parkeerplaats voor bezoekers aan de achterzijde en beperkte parkeerruimte aan de voorzijde van het terrein.

 

Openingstijden

Maandag

9:00 - 17:00 uur

Dinsdag

9:00 - 17:00 uur

Woensdag

9:00 - 17:00 uur

Donderdag

9:00 - 17:00 uur

Vrijdag

9:00 - 17:00 uur

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn de tijden dat Woonzorg Neves bereikbaar is voor algemene informatie

Adres

Ons adres:

Akkerwindestraat 71 (5de etage)

Telefoon: