Wing Chun Kung Fu is een oosterse vechtsport wat zijn oorsprong heeft in het zuid-oosten van China. Het is niet te vergelijken met andere vechtsporten en vechtkunsten. Het werd speciaal ontworpen met maar één doel. Het zo snel mogelijk uitschakelen van een tegenstander en het is hiermee een van de snelste vechtsporten. In het Wing Chun Kung Fu wordt altijd uit gegaan van een tegenstander die veel groter, sterker en fitter is. De sport is hierdoor uitermate geschikt als zelfverdedigingsport. Wing Chun Kung Fu Arnhem is onderdeel van de Nederlandse Wing Chun Kung Fu Federatie..

Wing Chun Kung Fu voor kinderen

Er kan vanaf ongeveer 7 jaar worden meegedaan aan Wing Chun Kung Fu. De bedoeling van de lessen is ook om de kinderen meer discipline en zelfverzekerdheid bij te brengen naast het weerbaarder maken.

Financiele ondersteuning

Er is bij Wing Chun Kung Fu geen mogelijkheid om gebruik te maken van de Gelrepas  Heeft u financiele ondersteuning nodig om uw kind te laten sporten dan kunt u misschien een beroep doen op Stichting Leergeld. Meer informatie  over deze mogelijkheid achter deze link 

Proefles 

Kennismaken met deze vechtsport kan via een gratis proefles. Voor een gratis proefles, klikt u hier.

Ligging en Bereikbaarheid

De lessen worden gegeven in de sportzaal van MFC De Spil in Malburgen West. Deze locatie is de enige locatie in Arnhem waar Wing Chun Kung Fu kan worden beoefend. MFC De Spil is goed bereikbaar  vanuit de wijk Malburgen te voet en te fiets.  Voor en in de omgeving van  MFC De Spil is beperkte parkeergelegenheid.

 

Openingstijden

Maandag

19_30 - 21_30 uur

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-