Het Sociaal Wijkteam Malburgen is het eerste aanspreekpunt in de wijk Malburgen als u vragen heeft over (thuis)zorg, welzijn, opvoeding of werk en inkomen. Of het nu gaat om een eenvoudige vraag over waar u moet zijn voor het doen van een aanvraag tot specialistische thuiszorg of specifieke vragen over opvoeding. Met meer dan twintig ervaren en gespecialiseerde coaches in Malburgen krijgt u altijd de juiste coach bij de juiste vraag of verzoek. Het Wijkteam in Malburgen maakt ook gebruik van coaches die de Marokkaanse- en Turkse taal machtig zijn. 

Spreekuren & Keukentafelgesprekken

Het Wijkteam werkt voornamelijk vanuit het Bruishuis maar houdt op een aantal locaties spreekuren (afhankelijk van de geldende Corona-Covid-19 maatregelen) verspreid over de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. in het Bruishuis spreekuur op twee dagen, dinsdag in het Bruishuis en op donderdag in de locatie van Rijnstad kan u op onderstaande tijden terecht met uw vragen.

Inloop en besloten spreekuren 

Voor de inloopspreekuren in het Huis voor de Wijk hoeft u geen afspraak te maken. De besloten spreekuren in de basisscholen, zijn alleen voor de ouders van de leerlingen.

Huis voor de Wijk (ivm corona tijdelijk niet)
Eimerssingel Oost 264
Coaches: wisselende samenstelling, meerdere coaches
Inloopspreekuur: woensdagmiddag 12:00 – 13:30 uur

Besloten spreekuren in de volgende zes basisscholen

Vanaf januari 2020 houdt het Sociaal Wijkteam Malburgen spreekuren op vier basisschool locaties in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. Deze bijeenkomsten zijn specifiek gericht op de ouders van de basisschoolleerlingen, en zijn niet vrij toegankelijk voor andere wijkbewoners.

Het Mozaïek (Zwanenbloemlaan): (ivm corona tijdelijk niet)
Coach: Yuraima Henriquez
Spreekuur: woensdag 8:30 tot 9:30 uur

Het Mozaïek (Eimerssingel Oost): (ivm corona tijdelijk niet)
Coach: Yuraima Henriquez
Spreekuur: donderdag 8:30 tot 9:30 uur

Johannesschool: (ivm corona tijdelijk niet)
Coach: Mo Majid
Spreekuur: woensdag 8:00 tot 9:30 uur

Monchyschool: (ivm corona tijdelijk niet)
Coach: Janny Herrebout
Spreekuur: maandag 8:30 tot 10:00 uur

Pastoor van Arsschool: (ivm corona tijdelijk niet)
Coach: Dafne Schuurman
Spreekuur: maandag 8:30 tot 10:00 uur

Margarethaschool: (ivm corona tijdelijk niet)
Coach: Maud Warmerdam
Spreekuur: maandag 8:30 tot 9:30 uur

Parcival school: (ivm corona tijdelijk niet)
Coach: Sandra Kuenen
(Spreekuur; moet nog starten, nader bericht volgt)

Keukentafelgesprek

Mocht er een vraag voor hulp zijn bij u thuis, dan kan het zijn dat er een zogenaamd ‘keukentafel gesprek’ volgt. U wordt dan thuis bezocht door een coach die met u de situatie bespreekt en met u samen kijkt naar welke hulp of ondersteuning noodzakelijk is of niet.

Contact en afspraak maken met het Sociaal Wijkteam Malburgen

U kan natuurlijk ook voor u vraag contact opnemen met het Sociaal Wijkteam Malburgen via dit telefoonnummer: 088-2260000  of middels dit online formulier

Zo Doen We Het In Arnhem

De werkwijze via een Wijkteam wordt in heel  Arnhem op vergelijkbare wijze uitgevoerd. De stad is opgedeeld in acht stadsdelen, met elk zijn eigen Sociaal Wijkteam en coaches. De grootte van het Wijkteam hangt af van de grootte van het stadsdeel. De Sociale Wijkteams in Arnhem vallen sinds januari 2017 onder een overkoepelende stichting: Stichting Sociale Wijkteams Arnhem.
Meer informatie over hoe de Sociaal Wijkteams precies werken vindt u via onderstaande link.

 

Sociaal Wijkteam Malburgen