Het team Leefomgeving Malburgen is een gemeentelijke organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer van de openbare ruimte binnen de wijk Malburgen, dit is zowel fysiek als sociaal. Zaken zoals onderhoud van het groen, wegen, verkeer en veiligheid vallen onder andere onder de verantwoordelijkheid van dit team maar ook bijvoorbeeld de opzet en ondersteuning van sociale projecten en activiteiten. Het team in Malburgen bestaat op dit moment uit vier medewerkers. Het werkgebied van het team beslaat geheel Malburgen, inclusief de deelwijken Immerloo en Het Duifje.

‘Thermometer van de Wijk’

Het team ziet zich graag als de thermometer van de wijk. Het werkt daarom samen met tientallen organisaties in de wijk, waaronder bewonersorganisaties zoals binnen het wijkbeheer: de Wijkplatforms en Wijkbeheergroepen maar ook professionele organisaties zoals het Sociaal Wijkteam Malburgen, politie en woningcorporaties. Daarnaast houdt het Wijkteam Leefomgeving wekelijks op diverse locaties spreekuren in de wijk. Heeft u een vraag of een suggestie, vindt u dat er ergens iets niet goed gaat of iets wat beter kan? Neem dan contact op met het Wijkteam Leefomgeving in Malburgen.

Bereikbaarheid & contactpersonen

  • Het team heeft op het ogenblik geen spreekuur. Heeft u een vraag voor het Team Leefomgeving Malburgen? Neem dan contact op middels een van onderstaande mail addressen. Bellen tijdens kantooruren kan ook.
  • Voor meldingen & klachten met betrekking tot de openbare ruimte, zoals bijvoorbeeld een losliggende stoeptegel of afvaloverlast, neem dan contact op met 0900-1809, of via de fixi app (android en iOS)of via de fixi website

Contactpersonen
Bianca van der Weijden – mail: bianca.van.der.weijden@arnhem.nl
Eva Schat – mail: eva.schat@arnhem.nl
Merijn van der Mooren – mail: merijn.van.der.mooren@arnhem.nl
Caroline Baarschers – mail caroline.baarschers@arnhem.nl
Marjan Wegdam (teamsecretaris)  – tel. 026- 3773722 of mail: marjan.wegdam@arnhem.nl

Werklocatie
Het team heeft een kantoorlocatie op de eerste verdieping in het Bruishuis.

Openingstijden

Maandag

9:00 tot 17:00 uur

Dinsdag

9:00 tot 17:00 uur

Woensdag

9:00 tot 17:00 uur

Donderdag

9:00 tot 17:00 uur

Vrijdag

9:00 tot 17:00 uur

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn de werktijden van het Team Leefomgeving. De kantoorlocatie is in het Bruishuis, op de tweede verdieping

Adres

Ons adres:

Bruishuis, Akkerwindestraat 1, 6832CR, Arnhem

Internet:

-