Wijkdelen Malburgen Oost, West, Immerloo en Het Duifje hebben allemaal hun eigen wijkagent. In totaal zijn er vijf wijkagenten actief in Malburgen. Waar welke wijkagent actief is in Malburgen leest u hieronder. 

Wijkagenten Malburgen

Wat is een wijkagent

De wijkagent is de politieman of vrouw die de wijk of het wijkdeel als werkgebied heeft. Hij of zij kent de wijk goed en is vaak voor wijkbewoners het eerste aanspreekpunt voor situaties die te maken hebben met leefbaarheid of veiligheid.  Soms neemt een wijkagent deel in bewonersoverleggen, zoals een wijkbeheergroep of wijkplatform. De wijkagent geeft dan een korte toelichting wat er in de wijk speelt. Ook kunnen aanwezigen dan zaken aangeven die voor de politie interessant kunnen zijn.

Spreekuren Wijkagenten in Malburgen, Immerloo en Het Duifje

De wijkagenten in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje houden twee maal per week een spreekuur in Wijkpost Veilig Malburgen, op winkelcentrum Drieslag. Zie voor de actuele dagen en tijden de spreekuren hieronder. U hoeft voor het bezoek aan het spreekuur geen afspraak te maken.

Wanneer contact opnemen met een wijkagent?

U kan contact opnemen met een wijkagent wanneer er geen direct noodzakelijke of bedreigende situatie is. Ziet u bijvoorbeeld iets verdachts; onbekenden die regelmatig bij u in de straat parkeren of zich verdacht ophouden in portieken of regelmatig rondhangen in groepjes? Dat zijn voor de wijkagenten interessante situaties. Ook als u denkt dat er vanuit een woning drugs gedeald wordt of wiet gekweekt wordt of u ervaart andere vormen van drugsoverlast  dan wil de wijkagent dit heel graag weten. Noteer tijdstippen, kentekens of signalementen. Dat kan voor de politie erg waardevol zijn.

Hoe contact opnemen met een wijkagent?

U kan de wijkagent bellen via: 0900-8844 en vragen naar de wijkagent in uw gebied, zie onderstaand kaartje (klik op kaartje voor een grotere versie)

map wijkagenten

 

OPMERKING: Bovenstaand kaartje  is alleen nog van toepassing op de verdeling van werkgebieden van de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje.

U kan de wijkagent ook mailen:

Meldingsformulier

Met onderstaande link komt u bij het online formulier van de politie voor het doen van meldingen of aangiftes zonder spoed:
Klik hier voor het meldingsformulier

Politiebureau Arnhem-Zuid

Elke ochtend is het politiebureau in Arnhem-Zuid aan de Groningensingel 94-96 open voor inloop.

Openingstijden

Maandag

16:00 - 18:00 uur: spreekuur Wijkpost Veilig Malburgen

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

09:30 - 14:00 uur spreekuur Wijkpost Veilig Malburgen

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: bovenstaande tijden gelden voor de open inloop spreekuur in de politiehuiskamer Akker71 en MFC Malburcht