Volleybal Vereniging S.V. Arma is een kleine volleybalvereniging met ongeveer 30 leden, in de leeftijd variërend van 25 tot 60 jaar, zowel dames als heren. Om te komen volleyballen bij S.V. Arma is enig balgevoel gewenst, maar spelervaring met volleybal niet. Iedereen is welkom die op een actieve maar ook ontspannende manier wil gaan volleyballen, waarbij plezier voorop staat. 
S.V. Arma is de enige volleybalvereniging actief in de wijk Malburgen.

Sporten door de week

Bij Arma speel je in teamverband, maar zit je niet vast aan sporten in de weekenden. Er zijn professionele trainers aanwezig, waardoor je je verder kan ontwikkelen. Arma is een recreatieve club, maar mocht je mee willen doen met de competitie, dan kan je meedoen aan de midweek competitie die vanuit de club georganiseerd wordt in sporthal Valkenhuizen. Naast de trainingen en competitie worden er een aantal keren per jaar ook nog een aantal gezellige nevenactiviteiten georganiseerd voor de leden.

Twee keer vrijblijvend mee-trainen

Iedereen is welkom om twee keer vrijblijvend mee te trainen. Neem hiervoor contact op via onderstaand mail adres.

Bereikbaarheid en ligging

Volleybal Vereniging S.V. Arma traint in het Olympus College aan de rand van wijkdeel Oost-Zuid. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving en de locatie ligt nabij diverse busverbindingen

Openingstijden

Maandag

19:30 - 21:30 uur (trainingsavond)

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Olympus 11, 6832 EL Arnhem

Telefoon: