Under The Tree is een centrum voor lichaam, geest en ziel, net over de John Frost Brug centraal gelegen in Malburgen. Er worden op tal van vlakken behandelingen gegeven en activiteiten georganiseerd om de persoonlijke ontwikkeling – spirituele en emotionele groei. Under The tree richt zich zowel op jong en oud met zowel individuele als groepsactiviteiten gegeven door acht medewerkers met ieder hun eigen specialiteit.  

Behandelingen en lessen

  • Reiki behandeling
  • Intuïtieve massage
  • Pranic healing
  • Dans, Beweeg en Ontspan
  • Mindful Yoga
  • Yoga ‘Yug’

Er zijn diverse kinderactiviteiten en lessen, waaronder kinderdans, kinderyoga en Ouder & kind.
Voor alle wekelijkse, maandelijkse of eenmalige activiteiten zie de agenda op de website van Under The Tree.

Faciliteiten & locatie

Het pand waar Under The tree in is gevestigd bestaat uit twee verdiepingen en heeft diverse activiteiten- en behandelruimtes ingericht op de behandelingen. Zo is er een massageruimte, yoga en meditatieruimte en een ruimte voor Vedic Art.

Bereikbaarheid & Ligging

Under The Tree ligt centraal in de wijk Malburgen net over de John Frost Brug, nabij diverse verbindingswegen.  Er is ruime gratis parkeerruimte voor het centrum. Diverse buslijnen zijn op 5 minuten loopafstand van het centrum verwijderd, waaronder buslijnen: 2, 3, 4, 6, 7 en regionale bus 33 en 300.

Openingstijden

Maandag

20:00 - 21:15 uur

Dinsdag

20:00 - 21:15 uur

Woensdag

18:15 - 19:30 uur

Donderdag

19:30 - 20:30 uur

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn tijden van vaste lessen & activiteiten. Voor alle activiteiten zie de activiteitenagenda op de website van Under The Tree.