Tugra Zorg & Welzijn is een kleurrijke dynamische zorgorganisatie, die zorg levert door heel Gelderland. U kan bij Tugra terecht voor onder andere individuele begeleiding, zorgadvies, gezinshulp, omgangsbegeleiding, verzorging en hulp in het huishouden. Hierbij wordt het motto nagestreeft: ‘Zo goed en zelfstandig mogelijk leven in uw eigen vertrouwde omgeving voor jong en oud’. ​

Kleurrijk

Tugra Zorg & Welzijn is een kleurrijke organisatie.  Zo wordt er naast de zorgvraag ook gekeken naar de persoonlijke leefwijze, cultuur en religie van de cliënt. Hiermee onderscheid Tugra zich van veel andere zorgorganisaties. Bij Tugra Zorg & Welzijn werken zorgverleners van verschillende afkomst en deskundigheid. Naast de Nederlandse taal beheersen de meesten van hen ook het Turks of Arabisch.

Ligging en bereikbaarheid

Tugra is gevestigd op de begane grond in het Bruishuis. Een locatie centraal in de wijk Malburgen, vlakbij winkelcentrum Drieslag. Het Bruishuis is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er  is beperkte gratis parkeerruimte voor het Bruishuis en ruim voldoende gratis parkeeruimte in de nabije omgeving.

 

 

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:00 uur

Dinsdag

09:00 - 17:00 uur

Woensdag

09:00 - 17:00 uur

Donderdag

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag

09:00 - 17:00 uur

Zaterdag

09:00 - 17:00 uur

Zondag

09:00 - 17:00 uur

OPMERKING: u kunt op bovenstaande tijden gewoon binnenlopen. Eerst een afspraak maken kan ook.