Theatergroep Overmalbruggen is een theatergroep die Malburgers dichterbij elkaar brengt door verhalen, theaterlessen- en voorstellingen. Ontmoet buurtbewoners, geniet van elkaars verhalen en doen mee aan workshops en de voorstellingen die tweemaal per jaar worden gehouden.

Heb je altijd al eens je verhaal willen vertellen aan publiek? Dan biedt theatergroep Overmalbruggen je de kans! In een wekelijkse workshop van 2 uur werk je naar een theatervoorstelling toe.  Met in ieder geval 2 uitvoeringen (eind januari en rond juni/juli).

Professionele begeleiding

Er is een regisseur die je helpt je verhaal vorm te geven. Ook komen er gastdocenten om je dans en muziek te leren. Je kunt ook als vrijwilliger meehelpen met decorontwerp, publiciteit, organisatie of iets anders, of die werkzaamheden combineren met je rol als deelnemer.

Proeflessen

Theatergroep Overmalbruggen biedt de mogelijkheid tot het volgen van gratis proeflessen. Neem hiervoor contact op met de organisatie.

Locatie en bereikbaarheid

De workshops van theatergroep Overmalbruggen worden gegeven in het wijkcentrum Huis voor de Wijk.
Huis voor de Wijk ligt midden in de deelwijk Immerloo. Huis voor de Wijk is goed te bereiken te voet, met de fiets en het openbaar vervoer. Er is beperkte parkeerruimte voor het Huis voor de Wijk en ruime parkeergelegenheid in de omgeving.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

19:30 - 21:30 uur

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn onderhevig aan deelname workshops. Voorstellingen worden mogelijk op andere locaties in de wijk Malburgen gehouden.