Tennisvereniging Malburgen (afgekort TVM) ligt in wijkdeel Malburgen Oost-Noord en grenst aan de nieuwbouwwijk Stadseiland. TVM heeft zich tot doel gesteld om een sportieve spilfunctie te vervullen voor de bewoners van Malburgen en de omliggende buurt Stadseiland. De vereniging bestaat al meer dan 45 jaar en is de enige tennisvereniging in de wijk Malburgen met ongeveer 300 leden.

Activiteiten en faciliteiten

De club is zowel op jeugd als volwassenen van alle leeftijden gericht en organiseert een breed scala aan activiteiten op het gebied van bewegen en tennis. Leden kunnen deelnemen aan lessen en er kan zowel recreatief als in competitieverband het hele jaar worden gespeeld. De club bezit 6 kunstgrasvelden.

Locatie en bereikbaarheid

Tennisvereniging Malburgen ligt op Sportpark De Bakenhof, samen met verschillende andere sportverenigingen. De club is voor bewoners in Malburgern uitstekend te bereiken met de fiets. Met openbaarvervoer, halte Huissenstraat – Sportpark Bakenhof. Het sportpark ligt nabij verbindingswegen en op het terrein zelf is voldoende gratis parkeerruimte.

tennis, tennispelen, tennissen, tennisclub, tennisvereniging, tennisveld, tennisbaan, sportpark, Bakenhof