SWOA is een welzijnsorganisatie voor ouderen actief in Arnhem, waaronder vanuit een locatie in Arnhem Zuid-Oost, onder andere gericht op de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. SWOA is in Arnhem Zuid-Oost gevestigd in de Petersborg. SWOA organiseert activiteiten voor ouderen op diverse locaties in Malburgen, voor een overzicht hiervan klik hieronder op de link. Naast het organiseren van activiteiten voor ouderen zet het zich ook in voor het geven van informele zorg, zodat inzet van formele zorg later of slechts tijdelijk nodig is.

Om dit te bereiken, werkt SWOA samen met diverse partnerorganisaties, om hiermee een breed aanbod van activiteiten te krijgen. SWOA zet zich al meer dan 45 jaar elke dag in de Arnhemse wijken en kennen deze en hun bewoners dan ook goed. Door deze kennis over de wijken en bewoners kan SWOA snel en doelgericht activiteiten organiseren en ondersteuning bieden.

Activiteiten & Ondersteuning

Activiteiten die SWOA onder andere organiseert voor ouderen zijn: koffieochtend, spelletjesochtend, computerles, gezond bewegen, schilderen en bingo op tal van locaties: voor een overzicht van alle activiteiten – klik hier

Locatie en bereikbaarheid

Locatie De Petersborg ligt niet in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje, maar in Vredenburg, op loopafstand van winkelcentrum Kronenburg en verschillende busverbindingen. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De Petersborg beschikt over een eigen parkeerplaats voor bezoekers.

 

Openingstijden

Maandag

wisselende tijden

Dinsdag

wisselende tijden

Woensdag

wisselende tijden

Donderdag

wisselende tijden

Vrijdag

wisselende tijden

Zaterdag

-

Zondag

-