SWOA is een welzijnsorganisatie voor ouderen actief in Arnhem, waaronder vanuit een locatie in Malburgen. SWOA is in Malburgen gevestigd in Het Bruishuis maar het organiseert activiteiten voor ouderen op diverse locaties in Malburgen, zoals in Bewonershuis Prisma en in MFC’s. Naast het organiseren van activiteiten voor ouderen zet het zich ook in voor het geven van informele zorg, zodat inzet van formele zorg later of slechts tijdelijk nodig is.

Om dit te bereiken, werkt SWOA samen met diverse partnerorganisaties, om hiermee een breed aanbod van activiteiten te krijgen. SWOA zet zich al meer dan 45 jaar elke dag in de Arnhemse wijken en kennen deze en hun bewoners dan ook goed. Door deze kennis over de wijken en bewoners kan SWOA snel en doelgericht activiteiten organiseren en ondersteuning bieden.

Activiteiten & Ondersteuning

Activiteiten die SWOA onder andere organiseert voor ouderen zijn: koffieochtend, spelletjesochtend, computerles, gezond bewegen, schilderen en bingo.

OPMERKING: op dit moment worden er door SWOA geen activiteiten georganiseerd in of vanuit het Bruishuis.

Locatie en bereikbaarheid

Het Bruishuis ligt centraal in de wijk Malburgen op loopafstand van winkelcentrum Drieslag. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Bruishuis beschikt over een eigen parkeerplaats voor bezoekers aan de achterzijde en ruime parkeergelegenheid in de nabijheid.

 

Openingstijden

Maandag

wisselende tijden

Dinsdag

wisselende tijden

Woensdag

wisselende tijden

Donderdag

wisselende tijden

Vrijdag

wisselende tijden

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: SWOA organiseert in Malburgen op doordeweekse dagen wisselende activiteiten op wisselende tijden in de ochtend en middag. Voor een compleet overzicht zie de link naar de activiteiten