Stichting Rechtswinkel Arnhem geeft gratis al meer dan 25 jaar juridisch advies, waaronder in Malburgen. Iedereen kan terecht bij de Rechtswinkel maar het advies is vooral bedoeld voor diegene die minder bedeeld zijn en kleine bedrijven (zzp’ers.) Het advies kan betrekking hebben op allerlei juridische vragen. Bijvoorbeeld als u een probleem heeft met uw werkgever of de woningcorporatie of een ruzie met de buren. Belangrijk om hierbij aan te geven is dat het gaat om advies en niet om juridische bijstand. 

Gratis en vertrouwelijk

Het advies wat u wordt gegeven is geheel gratis -u kan als u dat wilt een gift doen in de fooienpot. Uw gegevens zullen absoluut niet met derden worden gedeeld. De adviseurs van Stichting Rechtswinkel Arnhem zijn voornamelijk rechtenstudenten en afgestudeerde juristen.

Inloopspreekuren

U hoeft voor de Rechtswinkel geen afspraak te maken en kan gewoon binnenlopen op de locatie waar het spreekuur wordt gehouden. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer, naar gelang de drukte wordt u vanzelf opgehaald door een van de medewerkers. Het kan zijn dat het erg druk is tijdens de spreekuren. U bent niet gebonden aan de locatie in de Malburcht, u mag bijvoorbeeld ook naar het spreekuur in Klarendal of Presikhaaf.

Ligging en bereikbaarheid

Stichting Rechtswinkel Arnhem geeft in Malburgen spreekuur op de woensdagavond in MFC De Malburcht. MFC. De Malburcht is goed bereikbaar te voet en met de fiets. Er is voldoende parkeergelegenheid voor en rondom MFC De Malburcht.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

19:00 - 20:00 uur

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-