Stichting Rechtswinkel Arnhem geeft gratis al meer dan 25 jaar juridisch advies. Iedereen kan terecht bij de Rechtswinkel maar het advies is vooral bedoeld voor diegene die minder bedeeld zijn en kleine bedrijven (zzp’ers.) Het advies kan betrekking hebben op allerlei juridische vragen. Bijvoorbeeld als u een probleem heeft met uw werkgever of de woningcorporatie of een ruzie met de buren. Belangrijk om hierbij aan te geven is dat het gaat om advies en niet om juridische bijstand. 

Gratis en vertrouwelijk

Het advies wat u wordt gegeven is geheel gratis -u kan als u dat wilt een gift doen in de fooienpot. Uw gegevens zullen absoluut niet met derden worden gedeeld. De adviseurs van Stichting Rechtswinkel Arnhem zijn voornamelijk rechtenstudenten en afgestudeerde juristen.

Inloopspreekuren

U hoeft voor de Rechtswinkel geen afspraak te maken en kan gewoon binnenlopen op de locatie waar het spreekuur wordt gehouden. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer, naar gelang de drukte wordt u vanzelf opgehaald door een van de medewerkers. Het kan zijn dat het erg druk is tijdens de spreekuren. U bent niet gebonden aan de locatie u kan naar keuze naar het spreekuur in Klarendal of Presikhaaf.

Ligging en bereikbaarheid

Stichting Rechtswinkel Arnhem geeft in Malburgen geen spreekuur meer . Sel kunnen bewoners van Malburgen deelnemen aan de spreekuren in andere wijken van Arnhem. Tussen 19:00 – 20 uur:

Maandag MFC Presikhaven Laan van Presikhaaf 7
Woensdag De Wasplaats Klarendalseweg 439

Openingstijden

Maandag

19:00 - 20:00 uur

Dinsdag

-

Woensdag

19:00 - 20:00 uur

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-