Stichting Lale in Malburgen Oost-Zuid biedt diverse soorten van ondersteuning aan kinderen in de laatste twee klassen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. Van Cito training tot aan huiswerkbegeleiding en een weekendschool voor extra ondersteuning. Naast educatieve ondersteuning biedt Lale nog tal van andere cursussen en activiteiten aan waaronder ook fysieke, zoals zaalvoetbal. Stichting Lale en haar activiteiten zijn vooral gericht op kinderen met een niet-Westerse of Turkse achtergrond.

De activiteiten van stichting Lale kunnen in vier categorieën worden verdeeld:

  • educatieve activiteiten
  • sociaal-maatschappelijke activiteiten
  • Computer-en internetcursussen:
  • Sportactiviteiten
  • Excursies

Ligging en Bereikbaarheid

Stichting Lale werkt vanuit het Islamitisch centrum Arnhem-Zuid. Dit centrum is een voormalig schoolgebouw en ligt centraal in wijkdeel Oost-Zuid, tegenover basisschool het Mozaïek. Het heeft een ruim binnenterrein wat wordt gebruikt als parkeerplaats en voor activiteiten zoals braderieën.
Enkele buslijnen met onder andere een goede verbinding naar het centrum van Arnhem zijn op loopafstand. Zowel voor als in de directe omgeving van het islamitisch centrum is beperkte gratis parkeerruimte.

Openingstijden

Maandag

16:00 - 18:00 uur

Dinsdag

16:00 - 18:00 uur

Woensdag

16:00 - 18:00 uur

Donderdag

16:00 - 18:00 uur

Vrijdag

16:00 - 18:00 uur

Zaterdag

wisselend

Zondag

wisselend

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn ter indicatie. Voor actuele informatie over openingstijden, neem contact op met Stichting Lale

Adres

Ons adres:

Fluitekruidstraat 2, 6832EA Arnhem

Telefoon:
E-mail: