Stichting HeartlinQ Foundation is een bewoners stichting opgericht door wijkbewoner Marja Remasar. Doel van de stichting is het organiseren van laagdrempelige (kinder)activiteiten voor en door bewoners in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. Voorbeelden van (te) organiseren activiteiten zijn onder andere een jaarlijks Sint Maarten feest, wijkfeesten, De Eetkamer – samen koken en eten en diverse specifieke vrouwen activiteiten. De activiteiten zijn zowel periodiek of eenmalig Alle activiteiten staan in het teken van ontmoeting, samen organiseren en doen.

HeartLinQ Foundation 

De stichting is opgericht in 2014. Het doel is om zoveel mogelijk positiviteit, vrede, vrijheid en elkaar helpen te verspreiden via wijkgerichte activiteiten en evenementen. HeartlinQ brengt mensen samen om met elkaar een activiteit vorm te geven. Dat leidt tot vriendschappen, het ontwikkelen van talenten en ideeën en uiteindelijk tot meer vrede en rust in de wijk.

Locatie

HeartlinQ Foundation werkt vanuit diverse locaties in Malburgen, Immerloo en Het Duifje afhankelijk van de activiteit en duur van de activiteit.
Activiteiten worden onder andere georganiseerd vanuit MFC de Spil, Akker71 en Huis voor de Wijk.

Bereikbaarheid

HeartlinQ organiseert haar De Eetkamer activiteit vanuit MFC De Spil, hier kan je je ook aanmelden om mee te doen. Er wordt door de stichting voornamelijk gecommuniceerd via de facebook pagina van HeartlinQ Foundation.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

17:00 - 18:30 uur, De Eetkamer

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: bovenstaande activiteit vindt eenmaal per maand plaats in MFC De Spil. Neem contact op met HearlinQ voor meer informatie over de activiteit.