Sportschool Omar Gym is een sportschool in Malburgen die verschillende vecht- en contactsporten aanbiedt voor kinderen, jongeren en volwassenen. De volgende sporten en activiteiten worden aangrboden: Kempo, Kickboksen, Karate, agressie en weerbaarheidstraining, Bokszak Training en Aerobics. Omar Gym legt tijdens de training bij kinderen en jongeren vooral ook de focus op respect, sportiviteit, disipline en ontwikkeling, ook voor buiten de sportschool.

Breed toegankelijk

Sporten bij Omar Gym kan al vanaf 6 jaar. Deelname kan voor alle leeftijden puur recreatief zijn, maar je kan ook meerdere keren per jaar deelnemen aan wedstrijden en gala’s. De contributie is laag zodat trainen bij Omar Gym breed toegankelijk is – er kan ook gebruik worden gemaakt van de Gelrepas. Wil je kijken of Omar Gym iets voor je is neem dan deel aan een gratis proefles.

Bereikbaarheid en ligging

Sportschool Omar Gym is gevestigd onder in Het Bruishuis en te bereiken via de achteringang. De school ligt centraal in de wijk Malburgen, nabij winkelcentrum Drieslag. De sportschool is goed te bereiken met de fiets en openbaar vervoer. er is beperkte parkeergelegenheid aan de achterzijde van Het Bruishuis en ruime gratis parkeergelegenheid in de omgeving (winkelcentrum Drielag.)

 

Openingstijden

Maandag

18:00 - 21:30 uur

Dinsdag

18:00 - 21:00 uur

Woensdag

17:30 - 21:00 uur

Donderdag

18:00 - 21:00 uur

Vrijdag

17:30 - 21:00 uur

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: tijden van training zijn afhankelijk van leeftijd, groep en activiteit