Sportbedrijf Arnhem organiseert, coördineert en ondersteunt allerlei activiteiten op sport en spel gebied voor bewoners van allerlei leeftijden in Malburgen, Immerloo en Het Duifje. De activiteiten worden door medewerkers op tal van locaties in de wijk georganiseerd, zowel binnen als buiten. Bijvoorbeeld in de MFC’s maar ook in buurt- en wijkcentra, speeltuintjes, sportvelden of sportzalen.

Maatwerk

Sporbedrijf Arnhem organiseert activiteiten die gericht zijn op de behoeften en wensen van bewoners uit de buurt of wijk. De activiteiten moeten betaalbaar zijn en bij u in de buurt. Activiteiten gericht op sport en spel maar ook op gebied van gezondheid en bewegen in het algemeen.
Sport in Arnhem zet zich daarnaast in voor de aanleg en behoud van sport- en spellocaties in de wijk.

Samenwerking

Sportbedrijf Arnhem werkt samen met tal van sportverenigingen en clubs in de wijk maar daarnaast ook met gemeente Arnhem, Rijnstad kinderwerk, scholen, SWOA, buurt- en jongerencentra en het Wijkbeheer in Malburgen.

Locaties 

De locatie op de kaart is slechts een van de locaties waar Sport in Arnhem vanuit werkt. Ook op onder andere de volgende locaties organiseert Sport in Arnhem al dan niet samen met partnerorganisaties tal van activiteiten, zowel eenmalig als regulier :