Spa staat voor Stichting Peutercentra Arnhem. Het is een overkoepelende organisatie met meer dan vijftien peuterspeelzalen in heel Arnhem. De Stichting Peutercentra Arnhem bestaat in 2018 – 50 jaar en is daarmee de meest ervaren professionele organisatie voor peuterspeelzaalwerk in heel Nederland. In Malburgen heeft SPA zes locaties, in elk wijkdeel van Malburgen is wel een peuterspeelzaal van SPA te vinden.  Spa is alleen actief als peuterspeelzaal en richt zich hierdoor volledig op de leeftijdsgroep  van 2 tot 4 jarigen.

Het doel van een peuterspeelzaal is om de kinderen op speelse wijze te laten wennen om naar school te gaan. Door veel samen te spelen, ontwikkelen de kinderen positieve associaties bij een schoolse omgeving. Daarnaast leren ze spelenderwijs van alles over zaken als taal en tellen: kennis die ze later goed kunnen gebruiken op de basisschool. Kinderdagverblijf Peutercentrum Het Speelrijk is opgenomen in het landelijk register kinderopvang onder het nummer: 164750769.

Het Speelrijk groep 1

Het Speelrijk bestaat uit drie groepen kleuters, Het Speelrijk 1, 2, 3. De groepen zijn gehuisvest in de Johannesschool en maken deel uit van de Brede School Malburgen Oost. Deze brede school is een overkoepelend orgaan bestaande uit: Mozaïek basisschool, Buurtcentrum De Hobbit, Johannesschool, peutercentrum De kleine Boemerang en Het Arnhemse Sportbedrijf. Het Speelrijk is op een aantal vaste dagdelen per week open, kijk hieronder voor de openingstijden.

Locatie en bereikbaarheid

De Johannesschool ligt aan de rand van deelwijk Immerloo. Aan de overkant ligt de openbare basisschool Het Mozaïek.
Het Speelrijk is goed bereikbaar vanuit wijkdeel Immerloo, zowel te voet en met de fiets. Er is beperkte parkeerruimte voor en naast de Johannesschool en ruime parkeerruimte in de nabijheid.

Overige SPA locaties in Malburgen

  • SPA locatie – Het Speelrijk groep 2 en 3 in Immerloo locatie Johannessschool, klik hier
  • SPA locatie – De Kleine Boemerang in Malburgen Oost-Zuid, klik hier
  • SPA locatie – De Karbonkel (op antroposofische basis) in Malburgen Oost-Zuid, klik hier
  • SPA locatie – De Vrolijke Ark in Malburgen West, klik hier

Openingstijden

Maandag

08:30 - 12:00 uur & 13:00 - 16:00 uur

Dinsdag

08:30 - 12:00 uur & 13:00 - 16:00 uur

Woensdag

08:30 - 12:00 uur

Donderdag

08:30 - 12:00 uur & 13:00 - 16:00 uur

Vrijdag

08:30 - 12:00 uur & 13:00 - 16:00 uur

Zaterdag

-

Zondag

-