SPA staat voor Stichting Peutercentra Arnhem. Het is een overkoepelende organisatie met meer dan tien peuterspeelzalen in heel Arnhem. De Stichting Peutercentra Arnhem bestaat in 2018 – 50 jaar en is daarmee de meest ervaren professionele organisatie voor peuterspeelzaalwerk in heel Nederland. In Malburgen heeft SPA vier locaties, in elk wijkdeel van Malburgen is wel een peuterspeelzaal van SPA te vinden.  Spa is alleen actief als peuterspeelzaal en richt zich hierdoor volledig op de leeftijdsgroep  van 2 tot 4 jarigen.

Het doel van een peuterspeelzaal is om de kinderen op speelse wijze te laten wennen om naar school te gaan. Door veel samen te spelen, ontwikkelen de kinderen positieve associaties bij een schoolse omgeving. Daarnaast leren ze spelenderwijs van alles over zaken als taal en tellen: kennis die ze later goed kunnen gebruiken op de basisschool.

De Karbonkel locatie Parcival-school

De Karbonkel is een antroposofisch getint peutercentrum dat valt onder SPA en onderdeel is van de Parcival-School. De Karbonkel biedt aan alle kinderen, tussen de 2 en 4 jaar, een fijne plek om te spelen; een plek waar het kind andere kinderen kan ontmoeten en waar het zich in vrijheid kan en mag ontwikkelen. De groepen bestaan uit 13-14 kinderen per ochtend/middag. Lees hier meer over de visie van De Karbonkel

Locatie en bereikbaarheid

De Parcival-school  ligt aan de rand van Jeugdplein de Hobbit, nabij Buurtcentrum de Hobbit en de Mozaïekschool.
De Karbonkel is goed te bereiken te voet en te fiets vanuit wijkdeel Oost-Zuid. Er is beperkte parkeerruimte voor de school en in de directe omgeving.

Overige SPA locaties in Malburgen

  • SPA locatie – Het Speelrijk, in Immerloo locatie Prisma, klik hier
  • SPA locatie – Het Speelrijk, in Immerloo locatie Johannesschool, klik hier
  • SPA locatie – De kleine Boemerang in Malburgen Oost-Zuid, klik hier
  • SPA locatie – De Vrolijke Ark in Malburgen West, klik hier

Openingstijden

Maandag

08:00 - 12:00 & 13:00 - 16:30 uur

Dinsdag

08:00 - 12:00 & 13:00 - 16:30 uur

Woensdag

08:00 - 12:00 uur

Donderdag

08:00 - 12:00 & 13:00 - 16:30 uur

Vrijdag

08:00 - 12:00 uur

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING er is een extra lunchuurtje op elke woensdag- en vrijdagochtend.

Adres

Ons adres:

De Karbonkel, Zwanebloemlaan 4 6832 HG Arnhem