Spa staat voor Stichting Peutercentra Arnhem. Het is een overkoepelende organisatie met meer dan vijftien peuterspeelzalen in heel Arnhem. De Stichting Peutercentra Arnhem bestaat in 2018 – 50 jaar en is daarmee de meest ervaren professionele organisatie voor peuterspeelzaalwerk in heel Nederland. In Malburgen heeft SPA zes locaties, in elk wijkdeel is wel een peuterspeelzaal van SPA te vinden.  Spa is alleen actief als peuterspeelzaal en richt zich hierdoor volledig op de leeftijdsgroep  van 2 tot 4 jarigen.

Het doel van een peuterspeelzaal is om de kinderen op speelse wijze te laten wennen om naar school te gaan. Door veel samen te spelen, ontwikkelen de kinderen positieve associaties bij een schoolse omgeving. Daarnaast leren ze spelenderwijs van alles over zaken als taal en tellen: kennis die ze later goed kunnen gebruiken op de basisschool.

De Kleine Boemerang

De Kleine boemerang bestaat uit twee groepen kleuters, De kleine Boemerang 1 en De Kleine Boemerang 2. Beide groepen zijn gehuisvest in Buurtcentrum De Hobbit en maken deel uit van de Brede School Malburgen Oost. Deze brede school is een overkoepelend orgaan bestaande uit: Mozaiek basisschool, Buurtcentrum De Hobbit, Johannesschool, peutercentrum Het Speelrijk en Het Arnhemse Sportbedrijf. De Kleine Boemerang is op een aantal vaste dagdelen per week open, kijk hieronder voor de openingstijden.

Locatie en bereikbaarheid

Buurtcentrum De Hobbit ligt op het Jeugdplein De hobbit. Een voor een groot deel auto-vrij afgesloten terrein met diverse sport en spel faciliteiten en veel speelattributen voor jonge kinderen.
De Boemerang is goed bereikbaar vanuit wijkdeel Oost-Zuid, zowel te voet en met de fiets. Er is beperkte parkeerruimte bij het buurtcentrum en beperkte parkeerruimte in de nabijheid.

Overige SPA locaties in Malburgen

  • SPA locatie – Het Speelrijk in Immerloo locatie Johannesschool, klik hier 
  • SPA locatie – Het Speelrijk in Immerloo locatie Prisma, klik hier
  • SPA locatie – De Karbonkel (op antroposofische basis) in Malburgen Oost-Zuid, klik hier
  • SPA locatie – De Vrolijke Ark in Malburgen West, klik hier
 

Openingstijden

Maandag

08:30 - 12:00 uur & 13:00 -16:00 uur

Dinsdag

08:30 - 12:00 uur & 13:00 -16:00 uur

Woensdag

08:30 - 12:00 uur & 13:00 -16:00 uur

Donderdag

08:30 - 12:00 uur & 13:00 -16:00 uur

Vrijdag

08:30 - 12:00 uur

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: bovenstaande tijden gelden voor de locatie De Kleine Boemerang