SKAR (Stichting Kinderopvang Arnhem en Regio) biedt in de wijk Malburgen op vier locaties verschillende soorten betaalbare kinderopvang aan.  Van dagopvang tot peuterwerk tot vroegschoolse educatie en Buitenschoolse Opvang (BSO.) De BSO opvang geldt voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar oud. Daar waar mogelijk wordt er binnen SKAR specifiek ‘kindvolgend’ aanbod geboden; voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar en voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar. Hiermee kan worden ingespeeld op de behoeften van de kinderen. 

BSO Wereldkinderen

Binnen BSO Wereldkinderen wordt er kleinschalig gewerkt met 2 leeftijdsgroepen; van 4 tot 7 jaar en van 7 tot 13 jaar. Daarmee levert SKAR een bijdrage aan de optimale ontwikkeling van uw kind.
De  kinderopvang is gevestigd in MFC Malburcht (Multifunctioneel Centrum).  Een MFC is een centrum in de wijk waar meerdere organisaties op het gebied van educatie, sport, cultuur, sociale- en maatschappelijke ontwikkeling in gehuisvest zijn.  De BSO werkt binnen de Malburcht nauw samen met haar partners waaronder kinderopvang Merlijn. Hierbij staat het kind en de ontwikkeling van kinderen centraal . Er is altijd de mogelijkheid om langs te komen en kennis te komen maken of een rondleiding te volgen.

Locatie en bereikbaarheid

BSO Wereldkinderen ligt in  MFC de Malburcht en is goed bereikbaar te voet en met de fiets vanuit Malburgen Oost-Noord. Er is beperkte parkeergelegenheid voor MFC de Malburcht met name tussen 08:00 en ongeveer 16:00 uur. Er is beperkte parkeerruimte in de omgeving.

Overige SKAR kinderopvang locaties in Malburgen

  • SKAR locatie – Kinderdagopvang De Klimop in Malburgen West MFC De Spil, klik hier
  • SKAR locatie – BSO Wereldkinderen in Malburgen Oost-Noord MFC Malburcht, klik hier
  • SKAR locatie – Kinderdagopvang en peuterwerk Merlijn in Malburgen Oost-Noord MFC Malburcht, klik hier

Openingstijden

Maandag

14:30 - 18:30 uur

Dinsdag

14:30 - 18:30 uur

Woensdag

12:00 - 18:30 uur

Donderdag

14:30 - 18:30 uur

Vrijdag

12:00 - 18:30 uur

Zaterdag

-

Zondag

-