SKAR (Stichting Kinderopvang Arnhem en Regio) biedt in de wijk Malburgen op zes locaties verschillende soorten betaalbare kinderopvang aan.  Van dagopvang tot peuterwerk tot vroegschoolse educatie en Buitenschoolse Opvang (BSO.) De BSO opvang geldt voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar oud. Daar waar mogelijk wordt er binnen SKAR specifiek ‘kindvolgend’ aanbod geboden; voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar en voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar. Hiermee kan worden ingespeeld op de behoeften van de kinderen. 

BSO De Reuzesprong

Binnen BSO De Reuzesprong wordt er gewerkt met 2 leeftijdsgroepen; van 4 tot 7 jaar en van 7 tot 13 jaar. Daarmee levert SKAR een bijdrage aan de optimale ontwikkeling van uw kind.
De  kinderopvang is gevestigd in MFC De Spil (Multifunctioneel Centrum).  Een MFC is een centrum in de wijk waar meerdere organisaties op het gebied van educatie, sport, cultuur, sociale- en maatschappelijke ontwikkeling in gehuisvest zijn.  MFC De Spil is een Kind Centrum, een uniek intensief samenwerkingsverband tussen alle kind-gerelateerde organisaties in De Spil, waaronder De Reuzesprong, peuterspeelzaal de Vrolijke Ark en de twee basisscholen. Hiermee biedt De Spil een brug van kinderopvang tot aan de laatste klas van de basisschool waarbij het kind en de ontwikkeling van kinderen centraal staan. Er is altijd de mogelijkheid om langs te komen en kennis te komen maken of een rondleiding te volgen.

Locatie en bereikbaarheid

BSO De Reuzesprong heeft aan de achterzijde een prachtige omsloten ontdekkingsbuitenruimte  dat ligt aan de rand van park Malburgen West. MFC De Spil ligt in Malburgen West en is goed bereikbaar te voet en met de fiets vanuit Malburgen West. Er is beperkte parkeergelegenheid voor MFC De Spil met name tussen 08:00 en ongeveer 16:00 uur. Er is beperkte parkeerruimte in de omgeving.

Overige SKAR kinderopvang locaties in Malburgen

  • SKAR locatie – Kinderdagopvang De Klimop in Malburgen West MFC De Spil, klik hier
  • SKAR locatie – BSO Wereldkinderen in Malburgen Oost-Noord MFC Malburcht, klik hier
  • SKAR locatie – Kinderdagopvang en peuterwerk Merlijn in Malburgen Oost-Noord MFC Malburcht, klik hier

Openingstijden

Maandag

14:30 - 18:30 uur

Dinsdag

14:30 - 18:30 uur

Woensdag

12:00 - 18:30 uur

Donderdag

14:30 - 18:30 uur

Vrijdag

12:00 - 18:30 uur

Zaterdag

-

Zondag

-