SKAR (Stichting Kinderopvang Arnhem en Regio) biedt in de wijk Malburgen op vier locaties verschillende soorten betaalbare kinderopvang aan.  Van dagopvang tot peuterwerk tot vroegschoolse educatie en Buitenschoolse Opvang. De kinderdagopvang geldt voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud. Daar waar mogelijk wordt er binnen SKAR specifiek ‘kindvolgend’ aanbod geboden; voor kinderen op de BSO tussen de 4 en 7 jaar en voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar. Hiermee kan worden ingespeeld op de behoeften van de kinderen. 

Kinderdagopvang en peuterwerk Merlijn

Binnen kinderdagopvang Merlijn wordt er gewerkt van 0 tot 4 jaar. Merlijn werkt vanuit een Kaleidoscopische visie – programma’s vanuit de voor-, en vroegschoolse educatie en wordt er met het logo 3000 taalstimuleringsprogramma gewerkt. Daarmee leveren we een bijdrage aan een soepele overgang naar de basisschool van uw kind. Daarnaast staat buitenspelen en bewegen hoog in het vaandel bij Merlijn.  Er is altijd de mogelijkheid om langs te komen en kennis te komen maken of een rondleiding te volgen.

De  dagopvang is gevestigd in MFC de Malburcht (Multifunctioneel Centrum.) Een MFC is een centrum in de wijk waar meerdere organisaties op het gebied van educatie, sport, cultuur, sociale- en maatschappelijke ontwikkeling in gehuisvest zijn.  Hiermee biedt MFC de Malburcht een brug van kinderopvang tot aan de laatste klas van de basisschool waarbij het kind en de ontwikkeling van kinderen centraal staan.

Locatie en bereikbaarheid

MFC de Malburcht is prima bereikbaar te voet en met de fiets vanuit Malburgen Oost-Noord. Er is beperkte parkeergelegenheid voor MFC de Malbucht met name tussen 08:00 en ongeveer 16:00 uur. Er is beperkte parkeerruimte in de omgeving.

Overige SKAR kinderopvang locaties in Malburgen

  • SKAR locatie – BSO De Reuzen Sprong  in Malburgen West MFC De Spil, klik hier
  • SKAR locatie – BSO Wereldkinderen in Malburgen Oost-Noord MFC Malburcht, klik hier
  • SKAR locatie – Kinderdagopvang De Klimop in Malburgen West MFC Malburcht, klik hier

Openingstijden

Maandag

07:30 - 18:30 uur

Dinsdag

07:30 - 18:30 uur

Woensdag

07:30 - 18:30 uur

Donderdag

07:30 - 18:30 uur

Vrijdag

07:30 - 18:30 uur

Zaterdag

-

Zondag

-