Schermclub Lancelot is de enige schermclub gehuisvest in Arnhem-Zuid en behoort met de grote zaal tot een van de grootste schermcentra in Nederland. Schermen kan bij Lancelot al vanaf zeven jaar, zowel recreatief als in competitieverband. Er worden cursussen gegeven, waaronder kennismakingscursussen. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseeert door de club zoals op scholen en in het centrum zelf kinderfeestjes.

Faciliteiten

Het schermcentrum biedt naast de grote schermzaal diverse faciliteiten waaronder een fitnessruimte voor leden,  kantine met uitzicht op de schermzaal en een winkel voor schermspullen.

Ligging & Bereikbaarheid

Schermcentrum Lancelot ligt op het Olympusterrein, een terrein wat zich kenmerkt door tal van organisaties, clubs en verenigingen op het gebied van sport, bewegen en lichamelijke gezondheid. Het schermcentrum  is goed bereikbaar met het openbaarvervoer. Het centrum ligt nabij diverse provinciale verbindingswegen. Er is voor het schermcentrum en in de nabijheid voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Openingstijden

Maandag

18:30 - 21:30 uur

Dinsdag

-

Woensdag

16:30 - 21:15 uur

Donderdag

17:45 - 21:15 uur

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn de tijden dat er getraind wordt in het schermcentrum