De Salvatorkerk is een kerk die onderdeel uitmaakt van de Protestantse wijkgemeente Arnhem-Zuid. Deze wijkgemeente is onderdeel van de Protestantse Gemeente Arnhem. De Salvatorkerk is een van de drie locaties in Arnhem-Zuid van de Protestantse Wijkgemeente. De diensten in de Salvatorkerk wisselen maandelijks met de diensten in de Kandelaar (locatie Elderveld.) 

Op de woensdagen is de kerk regelmatig actief met een kraam tijdens de wekelijkse markt op het Salvatorplein.  Actuele informatie over de kerkdiensten en andere (religieuze) activiteiten staan op de website van de Protestantse Gemeente Arnhem Zuid. De kerk organiseert daarnaast diverse activiteiten met andere kerken in de wijk Malburgen waaronder de katholieke Emmauskapel en de gereformeerde Kruiskerk.

Salvatorkerk

De kerkzaal heeft een ruimte van ongeveer 200 zitplaatsen en wordt gebruikt voor kerkdiensten, huwelijksplechtigheden, uitvaarten en diverse soorten (religieus gerelateerde) bijeenkomsten.
Daarnaast heeft de kerk een vergaderzaal voor ongeveer 50 personen en een jeugdzaal voor ongeveer 25 personen, die ook voor andere diverse doeleinden wordt gebruikt, zoals creatieve activiteiten
Incidenteel wordt de kerk gebruikt door zangkoren en voor wijkbijeenkomsten of verzamelmarkten.

Ligging en bereikbaarheid

De Salvatorkerk ligt centraal in de wijk Malburgen aan de rand van winkelcentrum Drieslag. Er is ruime gratis parkeergelegenheid (m.u.v. woensdagen) direct voor de kerk en ruime parkeergelegenheid in de  omgeving. Op loopafstand zijn diverse bushaltes met een goede verbinding naar o.a. het centrum van Arnhem.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

10:00 uur - wisselende tijden

OPMERKING: de kerkdiensten op zondag wisselen om de maand met de diensten in de Kandelaar (wijk Elderveld)

Adres

Ons adres:

Salvatorplein 274, 6832AH Arnhem

Telefoon: