Op het jeugdplein de Hobbit in Malburgen Oost-Zuid bevind zich een Richard Krajicek Playground (lees veldje). Een Playground, is een multifunctioneel verhard sportveldje waar je diverse sporten op kan beoefenen. Sporten zoals basketbal, tennis, hockey en voetbal.

Sporten & spelen

Er worden door het Sportbedrijf Arnhem en Rijnstad in samenwerking met diverse andere sportorganisaties allerlei sportieve activiteiten georganiseeerd op de Playground tijdens de weekdagen en soms in de weekenden. Veel van deze activiteiten zijn gratis  of voor een kleine bijdrage toegankelijk voor kinderen en volwassenen. Tijdens de vakanties organiseeert Rijnstad in samenwerking met organisaties eenmalige activiteiten. Op de wijkwebsite en/of in de wijkagenda staat wanneer er activiteiten worden georganiseert op de Playground.

Achtergrond

Een Playground is een sportieve plek in ontwikkel- of achterstandswijken waar iedereen welkom is en is opgezet met ondersteuning vanuit de Richard Krajicek Foundadion. Wat is het verschil met andere speelveldjes? Op een Krajicek Playground is op gezette tijden deskundige en intensieve begeleiding. Sportleiders en scholarshippers die met hun talent, opleiding en kennis van de wijk de leukste activiteiten organiseren. Ook zorgen zij ervoor dat het er gezellig en sportief, maar ook eerlijk en veilig er aan toegaat. 

Ligging en bereikbaarheid

Richard Krajicek Playground is gedeeltelijk achter buurtcentrum de Hobbit en ligt op Jeugdplein de Hobbit. Het Jeugdplein is omheind en auto-vrij. Hierdoor is het een prima locatie om te spelen voor kinderen. Ook de Playground zelf is omheind met een laag hekwerk

De Playground is vrij toegankelijk ook tijdens de weekenden.

Richard Krajicek, Krajicek, sportveldje, speelveldje, sportief, sportactiviteiten, sporten, sport

 

Adres

Ons adres:

Richard Krajicek Playground. Zwanebloemlaan 2C, 6832HG, Arnhem

Telefoon:

-

E-mail:

-