Het projectbureau Achter de Voordeur van Hans van Heijningen biedt een effectieve aanpak voor zogenoemde multiproblematiek bij bewoners in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. Deze beproefde en effectieve methode wordt in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje al sinds 2011 uitgevoerd .

Aanpak

Er wordt door Hans een plan opgesteld om een keur aan problemen achter de voordeur aan te pakken. De problematiek waar bewoners – alleenstaanden of gezinnen mee te maken hebben worden eerst in kaart gebracht middels een huisbezoek. Daarna wordt er met de betrokkenen een plan gemaakt om  de multiproblematiek waar vaak diverse instanties bij betrokken zijn op elkaar af te stemmen en op te lossen. Vormen van problematiek zijn onder andere: armoede, sociale achterstand, schulden en verwaarlozing.

Samenwerking

Hans van Heijningen werkt bij zijn uitvoering van zijn Achter de Voordeur aanpak samen met verschillende organisaties. Naast diverse zorgorganisaties is dat naast woningcorporatie Volkshuisvesting ook Team Leefomgeving en het Sociaal Wijkteam in Malburgen.

Andere diensten

Naast de Achter de Voordeur aanpak biedt het projectbureau nog de volgende diensten aan:

– workshops
– bemoeizorg trajecten
– plus projecten

Ligging en bereikbaarheid

Projectbureau Achter de Voordeur is gevestigd op de begane grond in het Bruishuis. Een locatie centraal in de wijk Malburgen, vlakbij winkelcentrum Drieslag. Het Bruishuis is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er  is beperkte gratis parkeerruimte voor het Bruishuis en ruim voldoende gratis parkeeruimte in de nabije omgeving.

 

Openingstijden

Maandag

op afpsraak

Dinsdag

op afpsraak

Woensdag

op afpsraak

Donderdag

op afpsraak

Vrijdag

op afpsraak

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: het kantoor, kamer 105 in het Bruishuis kan bezocht worden na afspraak.

Adres

Ons adres:

Akkerwindestraat 1, 6832 CR Arnhem

Telefoon: