De praktijk voor Ouderengeneeskunde Bertholet is specifiek gericht op de medische zorg voor ouderen. Deze gespecialiseerde zorg bestaat zowel uit fysieke als mentale ondersteunende onderzoeken en behandelingen. De praktijk in Malburgen is onderdeel van de hoofdlocatie Ouderengeneeskunde  Bertholet in Velp.

Doelstellingen    

De meeste mensen op oudere leeftijd willen graag zo lang mogelijk zelfstandig zijn en thuis blijven wonen. Met de leeftijd komen vaak ook problemen die erg ingewikkeld kunnen zijn. Voor patiënten en mantelzorgers kan het dan lastig worden om overzicht te houden en goede beslissingen te nemen. De huisarts kent zijn of haar patiënten meestal lang en dat helpt om tot een afweging te komen in de hulp die nodig is. Ouderengeneeskunde Bertholet probeert met haar werkwijze ouderen zolang mogelijk zelfstandig en thuis te laten wonen.

Behandelwijze

Om voor behandeling in aanmerking te komen is een doorverwijzing nodig van de huisarts. Na een intakegesprek wat bij patiënten altijd thuis plaatsvindt, vindt er daarna een uitslaggesprek plaats.
Hierna wordt er een behandeltraject opgesteld. Afhankelijk van de problematiek duurt een behandeling gemiddeld 5 maanden.

Praktijk en faciliteiten

Bij de praktijk in Malburgen werken vier medewerkers, waaronder twee artsen.  De praktijk heeft eigen behandel- en spreekkamerruimtes.

Ligging en bereikbaarheid

De praktijk voor ouderen geneeskunde is gevestigd op de  begane grond van het Bruishuis. Het Bruishuis ligt centraal in de wijk Malburgen, nabij het winkelcentrum Drieslagen in de directe omgeving van diverse bushaltes, waaronder stadsbuslijn 2, 11 en regionale lijn 14.

Er is beperkte gratis parkeerruimte rondom Het Bruishuis, en er is ruime gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

afbeelding ouderenzorg Bertholet

 

Openingstijden

Maandag

9:00 - 17:00 uur

Dinsdag

9:00 - 17:00 uur

Woensdag

gesloten

Donderdag

9:00 - 17:00 uur

Vrijdag

9:00 - 17:00 uur

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Akkerwindestraat 1, 6832CR Arnhem

Telefoon: