Malburgstaete is een modern en uitgebreid woonzorgcentrum in beheer van Pleyade. Pleyade is een zorg- en ondersteuningsorganisatie voor ouderen met diverse locaties in en rondom Arnhem. Naast Malburgstaete beheerd Pleyade nog een woonzorgcentrum in Malburgen, de locatie Eilandsteate in Malburgen Oost-Noord.

Pleyade locatie Malburgstaete

De locatie Malburstaete is gericht op zorg aan  ouderen die zowel zelfstandig (met partner) wonen in een van de apartementen of alleen op een zorgkamer. Het multifunctionele gebouw heeft ruime faciliteiten, waaronder: restaurant, grand café, winkeltje, bibliotheek, internetcafé, wasserette, kapper en diverse ruimtes voor activiteiten en cursussen voor zowel clienten als buurtbewoners.
Het restaurant en zithoek is open voor pulbiek. Regelamtig wordt er in de Grandcafe ruimte exposities gegeven die publiekelijk toegankelijk zijn.

Het gebouw waar Pleyade in is gevestigd huisvest ook verschillende andere organisaties op (medische)zorg- en cultureel gebied, waaronder:

Ligging en bereikbaarheid

Malburgstaete is gelegen midden in de wijk Malburgen. Aan de overkant van het woonzorgcentrum bevindt zich winkelcentrum Drieslag. Er is beperkte gratis parkeergelegenheid rondom het centrum en ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Het centrum is goed te bereiken zowel te voet als te fiets. Op directe loopafstand van Malburgstaete bevinden zich diverse bushaltes met een directe verbinding naar het centrum van Arnhem en het centraal station.

Openingstijden

Maandag

10:00 - 18:00 uur

Dinsdag

10:00 - 18:00 uur

Woensdag

10:00 - 18:00 uur

Donderdag

10:00 - 18:00 uur

Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 18:00 uur

Zondag

10:00 - 18:00 uur

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn de tijden dat de algemene ruimtes, het restaurant en het grandcafe op de begane grond geopend is