Eilandstaete is een modern en uitgebreid woonzorgcentrum in beheer van Pleyade. Pleyade is een zorg- en ondersteuningsorganisatie voor ouderen met diverse locaties in en rondom Arnhem. Naast Eilandstaete beheert Pleyade nog een woonzorgcentrum in Malburgen, de locatie Malburgstaete in wijkdeel Malburgen Oost-Zuid.

Pleyade locatie Eilandstaete

De locatie Eilandstaete is gericht op zorg aan  ouderen die zowel zelfstandig (met partner) wonen in een van de apartementen of alleen op een zorgkamer. Het multifunctionele gebouw heeft ruime faciliteiten, waaronder: restaurant Schateiland, grote ontmoetingsruimte, winkeltje, bibliotheek, internetcafé, wasserette, kapper en diverse ruimtes voor activiteiten en cursussen voor zowel clienten als ook te huren door organisaties of wijkbewoners. Van het restaurant kan ook ook door wijkbewoners of wijkorganisaties gebruik van worden gemaakt. Voor reserveren wel even contact opnemen met: 026 – 7512178 of via mail: RestaurantEIL@pleyade.nl

Eilandstaete is sinds 2015 ook de basis voor Wijkvereniging Het Duifje. Deze wijkvereniging richt zich met haar activiteiten niet alleen op haar leden uit wijkdeel Het Duifje maar ook op de bewoners van de Stadseiland buurt waaronder die in woonzorgcentrum Eilandstaete.

Ligging en bereikbaarheid

Eilandstaete is gelegen aan de rand van wijkdeel Malburgen Oost-Noord, in de Stadseiland buurt. Nabij het woonzorgcentrum bevindt zich een klein buurtwinkelcentrum met onder andere een supermarkt en drogisterij . Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor het centrum en ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.  Eilandstaete ligt nabij provinciale verbindingswegen.
Het centrum is goed te bereiken zowel te voet als te fiets. Op korte loopafstand van Malburgstaete bevindt zich een bushalte met een directe verbinding naar het centrum van Arnhem en het centraal station.

 

Openingstijden

Maandag

10:00 -17:00 uur

Dinsdag

10:00 -17:00 uur

Woensdag

10:00 -17:00 uur

Donderdag

10:00 -17:00 uur

Vrijdag

10:00 -17:00 uur

Zaterdag

10:00 -17:00 uur

Zondag

10:00 -17:00 uur

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn de tijden dat de ontmoetingsruimte en het restaurant geopend is voor bewoners en publiek