De Pastoor van Arsschool is een Katholieke basisschool en tevens Delta-school in Malburgen West. De school is samen met de openbare De Monchyschool  gevestigd in Brede School (MFC) De Spil. De Pastoor van Arsschool is de enige Katholieke basisschool en Delta-school in wijkdeel Malburgen West.

Gezien worden als kind

Voor de Pastoor van Arsschool is ieder kind uniek. Zo gaan we  in ons onderwijs daar ook mee om. We  kijken naar het totaalbeeld: naast de kennis en vaardigheden, is ook de sociaal emotionele ontwikkeling van belang.
Onderwijs is voor ons meer dan alleen opbrengsten. We hebben zicht  op de onderwijsbehoefte van onze kinderen, oog voor hun talenten en hoe we hen daarbij ‘t best kunnen begeleiden. We hebben een beeld van het welbevinden van onze kinderen, waarbij je veilig voelen en gezien worden een grote rol spelen. Door duidelijk, open en transparant te zijn in ons handelen willen we  daar structuur aan geven. Daarbij is onze blik ook gericht op de ouders, die wij als partners zien alsmede naar elkaar als collegae, om zodoende samen op te trekken in de ontwikkeling van onze kinderen.

Ligging

De school ligt centraal in wijkdeel Malburgen West en is veilig en goed lopend bereikbaar voor kinderen in dit wijkdeel.  De school ligt aan het park Malburgen West.

Team

Het schoolteam bestaat uit ongeveer 20 leerkrachten en medewerkers. Directeur: Michel Kuenen.

Openingstijden

Maandag

08:25 - 14:25 uur

Dinsdag

08:25 - 14:25 uur

Woensdag

08:25 - 12:10 uur

Donderdag

08:25 - 14:25 uur

Vrijdag

08:25 - 11.55 uur (groep 1/2) 08:25 - 14:25 uur (groep 3 t/m 8)

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Lupinestraat 12, 6841GD, Arnhem

Telefoon: