Het opbouwwerk ondersteunt bewoners en bewonersgroepen in de wijk Malburgen, die gezamenlijk hun belangen willen behartigen op het gebied van wonen, samenleven en/of de voorzieningen in hun wijk. De opbouwwerker geeft informatie en advies aan bewoners en helpt bij het oprichten en ondersteunen van een bewonersgroep of werkgroep. Daarnaast ondersteunt de opbouwwerker bij het realiseren van plannen, organiseren van bijeenkomsten of de uitvoering van een activiteit. De wijk Malburgen heeft 1 opbouwwerker vanuit Rijnstad.

Opbouwwerker

Zo ondersteunt opbouwwerker Hanspaul Maarseveen de bewonersgroepen in de wijk Malburgen binnen het Wijkbeheer  op verschillende manieren, waaronder het voorbereiden en plannen van vergaderingen, het begeleiden van bewoners tijdens de voorbereiding en uitvoering van bewonersprojecten, het ondersteunen van aanvragen uit het Wijkbeheerbudget en het ondersteunen van bewoners bij zaken die in de wijk spelen tussen de betreffende bewonersorganisatie(s) en andere organisaties zoals bijvoorbeeld de gemeente Arnhem.

Hanspaul werkt nauw samen met de participatiewerker vanuit Rijnstad, Bircan Yildirim. Bircan heeft net als Hanspaul een werklocatie in buurtcentrum de Hobbit. In en buiten de Hobbit ondersteunt Bircan tal van volwassenen organisaties actief in zowel buurt en wijkcentra als daarbuiten.

Werkgebied & locatie

Het werkgebied van de opbouwwerker is geheel de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. Binnen het werkgebied werkt de opbouwwerker nauw samen met diverse andere beroepsmatig betrokken organisaties in Malburgen, waaronder het kinder- en volwassenenwerk vanuit Rijnstad en de gemeente Arnhem.

Locatie

Het opbouwwerk heeft een vaste werklocatie in buurtcentrum de Hobbit. I.v.m. wisselende werktijden kunt u het beste eerst contact opnemen met opbouwwerker Hanspaul Maarseveen via onderstaande e-mail of telefoonnummer.

Openingstijden

Maandag

09:30 - 17:00 uur

Dinsdag

09:30 - 17:00 uur

Woensdag

09:30 - 17:00 uur

Donderdag

09:30 - 17:00 uur

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn de werktijden van opbouwwerker Wim Petersen.

Adres

Ons adres:

Zwanebloemlaan 2a, 6832 HG, Arnhem

Telefoon: