Multiculturele Werkgroep Ashna is een Hindoestaanse werkgroep. De werkgroep heeft als doel activiteiten te organiseren voor- en ondersteuning te bieden aan de Hindoestaanse gemeenschap in Arnhem en omgeving. Dit kunnen culturele activiteiten zijn gerelateerd aan de Hindoestaanse cultuur, maar ook activiteiten op het gebied van opvoeding, educatie en gezondheid. Multiculturele Werkgroep Ashna vierde in 2015 haar 20 jarige jubileum.

Ondersteuning vanuit Rijnstad

Ashna wordt ondersteunt vanuit Rijnstad. Samen worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.  Activiteiten waar vaak honderden mensen op af komen en die regelmatig ook zijn gericht op alle bewoners uit Malburgen. Voor deelname aan de activiteiten wordt soms een kleine bijdrage gevraagd. De locatie van deze activiteiten is Buurtcentrum de Hobbit in Malburgen Oost.

Terugkomende openbare activiteiten die onder andere worden georganiseerd zijn Diwali en het Holifeest. Activiteiten waarbij ook kennis kan worden gemaakt met de Hindoestaanse keuken en muziek. Voor data van activiteiten zie de Wijkagenda en onderstaande facebook pagina van Multiculturele Werkgroep Ashna.

Contactpersoon

Lila Ramkisoen is contactpersoon voor Ashna, ze is bereikbaar via onderstaand mail address.