De Kruiskerk in Malburgen is een gereformeerde kerk in wijkdeel Oost-Zuid. De kerk is een samenwerkingsgemeente van de Christelijke Gereformeerde Kerk en de Nederlands Gereformeerde Kerk in Arnhem. De Kruiskerk onderhoudt nauwe banden met de Koepelkerk in het centrum van Arnhem. De samenwerkingsgemeente heeft ongeveer 850 leden, waarvan 1/3 jongeren.  

Kruiskerk in Malburgen

De Kruiskerk organiseert naast de diensten op zondag ook ontmoetingen middels kringen, elke kring heeft ongeveer 15 leden. De gemeente kent een open structuur en bestaat uit mensen uit alle lagen van de bevolking. Samen met de twee andere christelijke kerken in Malburgen; Salvatorkerk en de Emmauskapel  worden er regelmatig bijeenkomsten gehouden waarbij een gesprek met een wijkbewoner centraal staat.
Daarnaast worden er diverse openbaar toegankelijke wijkactiviteiten georganiseerd, zoals een soepcafé,  buurtmarkt en vieringen  tijdens religieuze feestdagen.

Ligging en bereikbaarheid 

De Kruiskerk ligt centraal in wijkdeel Oost-Zuid, naast het Islamitisch Centrum. Er is beperkte parkeerruimte voor de Kruiskerk en beperkte parkeerruimte in de omgeving. De kerk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Diverse bushaltes aan de nabijgelegen Huissensestraat, met een goede verbinding naar het centrum van Arnhem.

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

9:30 uur - ochtenddienst - middagdienst 16:30 uur

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn de tijden van de reguliere diensten. Buiten deze tijden zijn er ook activiteiten in de Kruiskerk

Adres

Ons adres:

Lisdoddelaan 30, 6832EC Arnhem