Klimhal Arnhem is onderdeel van het Nederlandse Mountain Network – een keten van klimhallen in Nederland. Klimhal Arnhem biedt verschillende wanden met diverse klimroutes waar zowel op geklommen en geboulderd kan worden naar gelang het ervaringsniveau en soort activiteit. De hoogste klimwand  is 17 meter hoog en gericht op ervaren klimmers.  Speciaal aan de klimhal in Arnhem , is dat er ook een unieke buitenactiviteit wordt aangeboden. Aan de achterzijde van de locatie staan twee voormalige electriciteitsmasten waar een adventure parcours tussen is aangelegd en waar je onder begeleiding van  abseilt.  

Naast klimmen en boulderen organiseert Klimhal Arnhem tal van activiteiten en cursussen voor zowel beginnende als gevorderde klimmers. Daarnaast worden er ook activtieiten aangeboden voor bedrijfsuitjes of verjaardagsfeestjes.

Faciliteiten

Naast klimlocatie biedt Klimhal Arnhem diverse faciliteiten waaronder een ontmoetings- en vergaderruimte, eetcafe met bar en van maandag tot en met donderdag een lopend buffet. Ook heeft de klimhal een winkel met een uitgebreid assortiment sportartikelen gericht op de klimsport.

Ligging & Bereikbaarheid

De klimhal ligt op een terrein wat zich kenmerkt door tal van organisaties, clubs en verenigingen op het gebied van sport, bewegen en lichamelijke gezondheid.  De Grote Koppel is goed bereikbaar met het openbaarvervoer. Het zwembad ligt nabij diverse provinciale verbindingswegen. Er is voor Klimhal Arnhem en in de nabijheid voldoende gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden

Maandag

13:00 – 23:00 uur

Dinsdag

13:00 – 23:00 uur

Woensdag

13:00 – 23:00 uur

Donderdag

13:00 – 23:00 uur

Vrijdag

13:00 – 23:00 uur

Zaterdag

09:00 – 18:00 uur

Zondag

09:00 – 22:00 uur

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn de reguliere tijden, kijk op de website voor de aangepaste tijden - tijdens feest- en zomervakantiedagen.