Op alle locaties (Malburcht, Hobbit, de Spil en Prisma) worden er door Kinderwerk Rijnstad  wekelijks terugkerende activiteiten georganiseerd zoals kookclubs, kinderclub (effe anders), meidenclub, kinderhuiskamer en huiswerkbegeleiding.

De activiteiten zijn gevarieerd en passend voor de verschillende leeftijdsgroepen. Binnen de activiteiten wordt regelmatig samengewerkt met verschillende partners. Er wordt veel gewerkt aan de hand van thema’s. Buiten het reguliere activiteitenprogramma worden er ook vakantie activiteiten en festijnen georganiseerd en met hemelvaart vindt ons jaarlijkse kinderkamp plaats. Met 45 kinderen vertrekken we dan voor 4 dagen naar een groepsaccommodatie in het bos.

Al deze activiteiten zijn, naast dat ze leuk zijn, bedoeld om de kinderen iets mee te geven, iets te leren en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Het is dus een breed aanbod met voor ieder wat wils en ieder kind is welkom!

De meeste activiteiten kosten €0,50 Euro. Er zijn op alle locaties strippenkaarten verkrijgbaar, voor €2,- Euro kun je dan 5x meedoen (dat is dus 1x gratis). De activiteiten worden veelal begeleid door stagiaires van diverse opleidingen en vrijwilligers.

De kinderwerker is eindverantwoordelijk en begeleid de stagiaires en vrijwilligers. Kijk voor het wekelijkse aanbod het dichtst bij je in de buurt in het activiteitenrooster van die locatie.

Houd voor alle andere activiteiten onze Facebook pagina’s in de gaten.

Kinderwerkers van Rijnstad zijn ook intermediair voor het Jeugdcultuurfonds, Jeugdsportfonds en de Sinterklaasbank. Hiermee willen we zorgen dat ook voor kinderen die het niet zo breed hebben activiteiten en extraatjes bereikbaar worden. We hopen dat u ons hiervoor weet te vinden en durft aan te spreken!

Contactpersoon

Contactpersoon voor Kinderwerk Rijnstad in wijkcentrum de Hobbit is Karien Knoester.
Zij is bereikbaar voor vragen over het Kinderwerk Rijnstad en de activiteiten die het kinderwerk organiseert (op deze locatie.)

Locatie wijkcentrum de Hobbit

Wijkcentrum de Hobbit is een multifunctioneel centrum waarin diverse organisaties op het gebied van sociale betrokkenheid, gezondheid, cultuur en sport samenwerken. Kinderwerk Rijnstad heeft een aantal ruimtes tot haar beschikking in het wijkcentrum voor het organiseren van allerlei activiteiten, al dan niet met andere organisaties zoals bijvoorbeeld het Sportbedrijf Arnhem.

Bereikbaarheid

De Hobbit ligt midden in wijkdeel Malburgen Oost-Zuid en is daarmee goed bereikbaar zowel lopend als met de fiets. Voor het wijkcentrum is beperkte parkeergelegenheid. De Hobbit is aan de achterzijde omgeven door het Jeugdplein waar tal van sportactiviteiten worden georganiseerd.

Activiteitenoverzicht

Een kinderactiviteitenoverzicht op de locatie de Hobbit vindt u binnenkort hier.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

14:00 - 16:30 uur

Woensdag

14:00 - 17:00 uur

Donderdag

14:00 - 16:30 uur

Vrijdag

14:00 - 17:00 uur

Zaterdag

17:00 - 18:30 uur

Zondag

-

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn de tijden dat er vanuit Kinderwerk Rijnstad activiteiten worden georganiseerd. Tijdens vakanties kunnen andere tijden van toepassing zijn.