Op alle locaties (Malburcht, Hobbit, de Spil en Prisma) worden er door Kinderwerk Rijnstad  wekelijks terugkerende activiteiten georganiseerd zoals kookclubs, kinderclub (effe anders), meidenclub, kinderhuiskamer en huiswerkbegeleiding. De activiteiten zijn gevarieerd en passend voor de verschillende leeftijdsgroepen. Binnen de activiteiten wordt regelmatig samengewerkt met verschillende partners. Er wordt veel gewerkt aan de hand van thema’s. Buiten het reguliere activiteitenprogramma worden er ook vakantie activiteiten en festijnen georganiseerd en met hemelvaart vindt ons jaarlijkse kinderkamp plaats. Met 45 kinderen vertrekken we dan voor 4 dagen naar een groepsaccommodatie in het bos.

Al deze activiteiten zijn, naast dat ze leuk zijn, bedoeld om de kinderen iets mee te geven, iets te leren en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Het is dus een breed aanbod met voor ieder wat wils en ieder kind is welkom!
De meeste activiteiten kosten €0,50 Euro. Er zijn op alle locaties strippenkaarten verkrijgbaar, voor €2,- Euro kun je dan 5x meedoen (dat is dus 1x gratis). De activiteiten worden veelal begeleid door stagiaires van diverse opleidingen en vrijwilligers.
De kinderwerker is eindverantwoordelijk en begeleid de stagiaires en vrijwilligers. Kijk voor het wekelijkse aanbod het dichtst bij je in de buurt in het activiteitenrooster van die locatie.

Houd voor alle andere activiteiten onze Facebook pagina in de gaten.

Kinderwerkers van Rijnstad zijn ook intermediair voor het Jeugdcultuurfonds, Jeugdsportfonds en de Sinterklaasbank. Hiermee willen we zorgen dat ook voor kinderen die het niet zo breed hebben activiteiten en extraatjes bereikbaar worden. We hopen dat u ons hiervoor weet te vinden en durft aan te spreken!

Contactpersoon

Contactpersoon voor Kinderwerk Rijnstad in MFC Malburcht is Saskia Nout.
Zij is bereikbaar voor vragen over het Kinderwerk Rijnstad en de activiteiten die het kinderwerk organiseert (op deze locatie.)

Locatie MFC Malburcht

MFC Malburcht is een multifunctioneel centrum waarin diverse organisaties op het gebied van onderwijs, sociale betrokkenheid, gezondheid, cultuur en sport samenwerken. Kinderwerk Rijnstad heeft een aantal ruimtes tot haar beschikking in het MFC voor het organiseren van allerlei activiteiten, al dan niet met andere organisaties zoals bijvoorbeeld het Sportbedrijf Arnhem.

Bereikbaarheid

MFC Malburcht ligt aan de rand van wijkdeel Malburgen Oost-Noord en is goed bereikbaar zowel lopend als met de fiets. Voor het MFC is beperkte parkeergelegenheid, in de nabijheid aan de zij- en achterkant is er ruime parkeergelegenheid. MFC Malburcht ligt nabij de malburgse uiterwaarden en diverse speellocaties.

Activiteitenoverzicht kinderwerk MFC Malburcht

Hieronder vindt u het reguliere activiteitenoverzicht van het kinderwerk in MFC Malburcht. Klik op onderstaand logo om de PDF te openen.

PDF

Activiteiten Kinderwerk Rijnstad

Openingstijden

Maandag

14:30 - 19:45 uur

Dinsdag

14:30 - 16:30 uur

Woensdag

14:30 - 19:30 uur

Donderdag

14:30 - 16:00 uur

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn de tijden dat er vanuit Kinderwerk Rijnstad activiteiten worden georganiseerd. Tijdens vakanties kunnen andere tijden van toepassing zijn.