Op Jeugdplein de Hobbit komen spelen en sporten samen op een locatie. Op dit omheinde terrein kunnen kinderen en jongeren gebruik maken van tal van speel- en sport aanleidingen en attributen. Naast een grote speeltuin voor de allerkleinsten tot kinderen van ongeveer  14 jaar is er een Richard Krajicek-veld waar tal van sporten zoals basketbal, hockey en voetbal op gespeeld kunnen worden. Daarnaast is er nog een apart voetbal- en pannaveldje. 

Organisaties

Er zijn op Jeugdplein de Hobbit diverse organisaties actief, waaronder Kinderwerk Rijnstad en Sportbedrijf Arnhem.
Beide organisaties organiseren ze activiteiten gericht op jeugd- en jongeren al dan niet met andere (sport)organisaties tijdens verschillende dagen van de week en tijdens de vakantieperiodes.

  • Klik hier voor meer informatie over Sportbedrijf Arnhem
  • Klik hier voor meer informatie over Kinderwerk Rijnstad

Ligging en bereikbaarheid

Jeugdplein de Hobbit is gedeeltelijk gelegen rondom buurtcentrum Hobbit. De locatie is omheind en auto-vrij. Hierdoor is het prima locatie om te spelen voor jonge kinderen. Het Jeugdplein is zowel te voet als met fiets goed te bereiken vanuit de wijk, er is beperkte parkeergelegendheid in de omgeving.

Het terrein is vrij toegankelijk ook tijdens de weekenden. Op diverse tijden (zie openingstijden) worden er activiteiten georganiseerd door diverse organistaties.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

10:00 - 18:00 uur

Woensdag

10:00 - 18:00 uur

Donderdag

10:00 - 18:00 uur

Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 18:00 uur

Zondag

-

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn tijden dat er door Sportbedrijf Arnhem en Kinderwerk Rijnstad activiteiten worden georganiseerd tussen 1 April en 1 Oktober. Buiten deze tijden is het Jeugdplein vrij toegankelijk.