Indoor Ski Arnhem is een ski-centrum met twee oefenbanen. Het centrum heeft twee zogenaamde ski-rollerbanen. Deze zijn het best vergelijkbaar met twee grote lopende banden, waarvan de hellingshoek en snelheid traploos regelbaar zijn. Door deze hoek en snelheid te veranderen, bepaalde de skieër zelf hoe snel je ‘de berg’ afgaat. Maar hoe hard het ook gaat, je blijft steeds op dezelfde plek, terwijl de baan beweegt. Het gebruik van de banen is onder toezicht van een instructeur.  De banen zijn zowel te gebruiken voor lessen, maar ook voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of bedrijfsuitjes.
Indoor Ski Arnhem biedt diverse lespaketten aan voor zowel kinderen als volwassenen. Er is tevens mogelijkheid voor een proefles. Ski-lessen worden gegeven tijdens diverse dagdelen en door gekwalificeerde trainers. Gebruik van ski materialen tijdens de lessen is bij de prijs inbegrepen en er kan niet met eigen ski’s geoefend worden. Er worden geen snowboard-lessen gegeven.  

Faciliteiten

Ski-materialen zijn aanwezig, en bij de prijs inbegrepen.

Ligging & Bereikbaarheid

Indoor Ski Arnhem ligt op het Olympusterrein, een terrein wat zich kenmerkt door tal van organisaties, clubs en verenigingen op het gebied van sport, bewegen en lichamelijke gezondheid.  Het centrum zelf maakt onderdeel uit van sportcomplex De Grote Koppel. De Grote koppel is goed bereikbaar met het openbaarvervoer. Het complex ligt nabij diverse provinciale verbindingswegen. Er is voor De Grote Koppel en in de nabijheid ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

 

 

Openingstijden

Maandag

18:00 – 23:00 uur

Dinsdag

18:00 – 23:00 uur

Woensdag

09:00 – 23:00 uur

Donderdag

18:00 – 23:00 uur

Vrijdag

09:00 – 23:00 uur

Zaterdag

09:00 – 17:00 uur

Zondag

09:00 – 17:00 uur

OPMERKING: de openingstijden variëren per seizoen.