Indigo is een landelijke organisatie die mensen met psychische problemen helpt op meer dan 200 locaties verspreid over het land. De zorg die geboden wordt is voor jong en oud, man vrouw gelovig of ongelovig. Er wordt door indigo op diverse manieren hulp geboden, dit kan op locatie zijn in de behandelkamer in de wijk Malburgen maar ook bijvoorbeeld online of middels cursussen op diverse locaties. 

Psychisch hulpaanbod

Indigo heeft een breed aanbod aan soorten van psychische hulpverlening. Om te weten te komen of u behoefte heeft aan psychische hulpverlening is er door indigo ook online een gratis anonieme zelftest te doen. Om een behandeling bij Indigo te kunnen krijgen, hebt u altijd een verwijzing van uw huisarts nodig. Indigo hanteert de volgende kerndoelstellingen:

  • Is psychische hulp direct en dichtbij.
  • Zijn er geen of korte wachttijden.
  • Vinden wij de klik tussen u en de behandelaar belangrijk.
  • Stellen we in overleg met u een persoonlijk behandelplan op.
  • Werkt u met effectief bewezen behandelingen aan uw klachten, zoals Cognitieve Gedragstherapie en EMDR.
  • Kunt u thuis zelf aan de slag met oefeningen via de Indigo-app en via internet.
  • Kijken wij ook naar uw talenten en wat u wel kan.

De zorg van Indigo valt onder de basisverzekering. De zorg wordt dus vergoed. Maar u betaalt zelf mee via uw eigen risico. Kinderen en jongeren tot 18 jaar krijgen alles vergoed. Zij hoeven geen eigen risico te betalen. Ze hebben wel een verwijzing nodig van de huisarts, jeugdarts of CJG.

Bereikbaarheid & ligging Indigo in Malburgen

Indigo is bereikbaar via een duidelijke website, telefonisch, mail, online aanmeldformulier en via diverse social mediakanalen.
De vaste behandellocatie in Malburgen is in het Medisch Centrum Malburgen, waar naast diverse huisartsen ook 2 apotheken gevestigd zijn.  Het medische centrum ligt centraal in de wijk Malburgen, nabij winkelcentrum Drieslag.

Adres

Ons adres:

Huissensestraat 64b 6833 JB Arnhem

Telefoon: