HOVAR staat voor Huurders Organisatie Volkshuisvesting Arnhem. Het is een onafhankelijke stadsbrede huurdersorganisatie die de belangen behartigd van de huurders van Volkshuisvesting. Namens de huurders van Volkshuisvesting is het de gesprekspartner met woningcorporatie Volkshuisvesting en de gemeente Arnhem. 

Om de belangen zo goed mogelijk te kunnen behartigen werkt HOVAR nauw samen met bewonerscommissies. Het is de bedoeling dat in de toekomst het bestuur van HOVAR op voordracht van de bewonerscommissies wordt samengesteld.

Werkgroepen

Vanuit HOVAR worden diverse (tijdelijke) werkgroepen opgestart met huurders. Werkgroepen kunnen betrekking hebben op allerlei onderwerpen die de verhuurders aangaan. Verhuurders kunnen zelf ook een onderwerp aandragen om een werkgroep voor op te richten.

Activiteiten & Agenda

HOVAR organiseert regelmatig activiteiten voor huurders al dan niet thema gerelateerd. Voor een compleet overzicht van alle activiteiten bezoek de website van HOVAR: https://hovar.nl/agenda/

Ligging en bereikbaarheid

HOVAR is gevestigd in Akker71, kamer 110. Akker71 ligt centraal in wijkdeel Malburgen Oost-Zuid. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Akker71 beschikt over een eigen parkeerplaats voor bezoekers aan de achterzijde en beperkte parkeerruimte aan de voorzijde van het terrein.

 

Adres

Ons adres:

Akkerwindestraat 45, 6832 CV Arnhem

E-mail: