Formupgrade is een beweegcentrum met diverse vestigingen in en om Arnhem, waaronder met een locatie aan de Koppelstraat in  Malburgen Oost-Zuid. Formupgrade werkt met een multidisciplinair team dat bestaat uit: fysiotherapeuten, diëtisten, leefstijlcoaches, sportinstructeurs en personal trainers. Formupgrade richt zich zowel op diegene met een medische beperking tot aan diegene die als prestatiesporter vooruitgang wil boeken, ongeacht leeftijd. 

Activiteiten & Behandelingen

  • Fysiotherapie
  • Fitness
  • Leefstijlcoaching & afvallen (met vergoeding vanuit de basisverzekering)
  • Manueel therapie
  • Sport fysiotherapie
  • X-Fittt

Binnen bovenstaande activiteiten en behandelingen worden tal van specialisaties aangeboden bij Formupgrade.

Abonnement & Gelrepas

Bewoners uit Arnhem in het bezit van een Gelrepas kunnen met een flinke korting op de abonnementsprijs gebruik maken van de faciliteiten van Formupgrade.
Deze korting geldt niet voor  behandelingen. Het abonnement kan ook op de andere locatie worden gebruikt.

Locatie en bereikbaarheid

Formupgrade is sinds eind 2019 in een geheel nieuw pand gevestigd aan de Koppelstraat 16.  Gelegen naast zwembad De Grote Koppel biedt Formupgrade twee verdiepingen aan met bewegings-, oefen- en trainingsfaciliteiten op het gebied van (medische)zorg, leefstijl coaching, fitness en groepslessen.

Formupgrade is prima te voet en met de fiets bereikbaar vanuit wijkdeel Oost-Zuid. Formupgrade heeft een eigen parkeerruimte onder en naast het gebouw. Buslijnen 2, 4, 11 en 14 stoppen voor de locatie van Formupgrade.

 

Openingstijden

Maandag

08:00 - 22:00 uur

Dinsdag

08:00 - 22:00 uur

Woensdag

08:00 - 22:00 uur

Donderdag

08:00 - 22:00 uur

Vrijdag

08:00 - 22:00 uur

Zaterdag

09:00 - 14:00 uur

Zondag

09:00 - 14:00 uur