De Emmauskapel maakt onderdeel uit van de Rooms Katholieke Parochie Eusebius. Deze parochie beheert op zeven locaties in Arnhem kerken en gebedsruimtes, waarvan de Emmaukapel de enige gebedsruimte  is in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje.

Emmauskapel

De Emmaukapel biedt bewoners een plek voor gebed en diverse andere religieuze en niet-religieuze activiteiten gericht op zowel bewoners uit de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje als daarbuiten.
Religieuze activiteiten bestaan o.a. uit: mogelijkheid tot het dagelijks  branden van kaarsjes, ochtendgebed, de woensdagviering en zondagmiddag inloop. Daarnaast organiseert de parochie in de Emmauskapel regelmatig thematische activiteiten vooral gericht op wijkbewoners, waaronder vieringen, lezingen en debatten.

Locatie & bereikbaarheid

De kapel bevind zich in een verzamelgebouw waarin ook het verzorgingstehuis Malburgstaete van Pleyade en het Medisch Centrum Malburgen in zijn gehuisvest. De kapel ligt hiermee centraal in de wijk Malburgen tegenover winkelcentrum Drieslag en nabij diverse bushaltes richting het centrum van Arnhem. Er is beperkte parkeergelegenheid voor de Emmauskapel en ruime parkeergelegenheid in de omgeving.

Openingstijden

Maandag

08:30 - 17:00 uur

Dinsdag

08:30 - 17:00 uur

Woensdag

08:30 - 17:00 uur

Donderdag

08:30 - 17:00 uur

Vrijdag

08:30 - 17:00 uur

Zaterdag

08:30 - 17:00 uur

Zondag

08:30 - 17:00 uur

OPMERKING: bovenstaande tijden zijn de reguliere tijden dat de kapel opengesteld is. Voor de tijden van specifieke activiteiten of vieringen kan u het beste de facebookpagina van de Emmauskapel raadplegen