D.W.S staat voor Door Wilskracht Sterk. De muziekvereniging D.W.S is begonnen als drumband maar is door de jaren heen omgevormd tot een zogenaamd amusementsorkest. Het orkest is een gemeleerd gezelschap, bestaande uit zowel jongeren als ouderen. Het is het enige verenigingsorkest wat nog bestaat in Malburgen.

Zo gevarieerd als de vereniging zelf is, zo is ook de muziek. D.W.S speelt een keur aan muzikale stijlen, van pop en jazz tot aan rock en schlager. Tijdens de carnavalsperiode treedt D.W.S ook regelmatig op als dweilorkest onder de naam De Dolle Wandel Supers. Naast optredens in Arnhem en omgeving wordt ook landelijk en in het buitenland opgetreden.

Jeugd

Op de woensdagmiddagen biedt de vereniging een unieke jeugdopleiding aan waarbij plezier in het bespelen van een instrument voorop staat. Deze zelf ontwikkelde muziekopleidng zorgt ervoor dat kinderen spelenderwijs muziek leren maken. Ze leren noten lezen, muziek theorie en geschiedenis en natuurlijk het bespelen van een instrument. De methode houd rekening met iedereen en is er op gericht kinderen op een leuke manier muziek te leren maken.

Locatie en Bereikbaarheid

D.W.S bezit een eigen verenigings- en oefenlocatie aan de rand van Malburgen Oost-Noord in de Veerpolderstraat. De vereniging is goed te bereiken vanuit de wijk Malburgen, te voet en met de fiets. Er is beperkte parkeerruimte voor de locatie en goede parkeergelegenheid in de omgeving.

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

19:45 - 21:30 uur

Woensdag

14:00 - 16:00 uur

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-