Diëtistenpraktijk Vitasens is een diëtistenpraktijk die in de stad Arnhem op diverse locaties praktijk houdt. In Malburgen zijn de diëtisten van Vitasens actief in het Medisch Centrum Malburgen aan de Huissensestraat. De praktijk in Malburgen bestaat uit twee diëtisten, die ook een avond per week dienst hebben.

Naast het bepalen en opstellen van een dieet/voedingsplan geven de diëtisten ook voedingsadviezen en werkt Vitasens samen met diverse organisaties op het gebied van medische zorg, gezondheid & bewegen, zowel in als buiten de wijk Malburgen.

Het volgen van een dieet

Bij het beroep diëtist wordt vaak gedacht aan afvallen.  De reden dat veel mensen een dieet volgen hoeft niets te maken hebben met afvallen maar met bijvoorbeeld een ziekte, allergie, genezingsproces of is leeftijdsgerelateerd. Een bezoek aan een diëtistenpraktijk kan dus vele uiteenlopende redenen hebben.

Ligging en Bereikbaarheid

Diëtistenpraktijk Vitasens houdt op twee locaties spreekuur en consult naar afspraak:

  • In de praktijk in het pand aan de Huissensestraat 87 (tegenover het Medisch Centrum Malburgen) op maandag, woensdagmiddag, donderdag en vrijdag.
  • In de Huisartsenpraktijk Dovenetel, Huissensestraat 64A op de woensdagavond

Voor het maken van een afspraak of een intakegesprek raadpleeg de website van Diëtistenpraktijk Vitasens.

Beide locaties liggen aan de Huissensestraat, nabij winkelcentrum Drieslag. Er is beperkte gratis parkeerruimte aan de Huissensestraat en ruime parkeerruimte in de omgeving. Voor beide locaties liggen diverse bushaltes met directe verbindingen naar het centrum en centraal station van Arnhem.

Openingstijden

Maandag

op afspraak

Dinsdag

-

Woensdag

op afspraak - 's avond locatie Huisartsenpraktijk Dovenetel Huissensestraat 64A

Donderdag

op afspraak

Vrijdag

op afspraak

Zaterdag

-

Zondag

-