Sportketen Decathlon in de voormalige Rijnhal heeft op het Olympusterrein voor de winkel een tweetal uitprobeerveldjes (kooien.) De hoge met gaas omheinde en afsluitbare veldjes zijn primair bedoeld om bij Decathlon (net) aangeschafte sportartikelen uit te proberen maar dit hoeft niet. Een veldje beschikt over een harde ondergrond en is voorzien van een baskebalnet. Het andere veldje heeft kunstgras en twee mini doeltjes en is gericht op veldsporten zoals voetbal of hockey.

Toegankelijkheid 

De veldjes vallen onder toezicht van Decathlon en zijn op eigen risico te gebruiken. Veldjes zijn niet toegankelijk buiten de winkeltijden van Decathlon. Voor meer informatie over gebruik van de veldjes, of als deze niet toegankelijk zijn, dan kan je hierover informeren bij de balie, vooraan in de Decathlon winkel.

Ligging en bereikbaarheid

De Decathlon uitprobeerveldjes liggen voor de Decathlon winkel (voormalige Rijnhal) op het Olympusterrein. Veldjes zijn zeer goed te bereiken lopend en met de fiets vanuit de wijk Malburgen. Op het Olympusterrein is ruim voldoende parkeergelegenheid.

 

 

Adres

Ons adres:

Olympus 1, 6832 EL Arnhem

Telefoon:

-

E-mail:

-

Internet:

-