Zwembad De Grote Koppel is het enige overdekte zwembad van Arnhem, en het enige zwembad in Arnhem-Zuid. Het grote overdekte zwemcomplex heeft vijf baden, waaronder een apart peuterbad, een wedstrijdbad van 25 meter en een golfslagbad. Daarnaast heeft het tal van zwemfaciliteiten en attributen; waaronder een lange waterglijbaan en een waterparasol. Het beheer van het zwembad en de organisatie van veel activiteiten valt onder Sport Arnhem.  

Activiteiten & faciliteiten

In het zwembad worden tal van zwemactiviteiten georganiseerd- zowel recreatief als in club of groepsverband.  Activiteiten die onder andere worden georganiseerd zijn: recreatief zwemmen, baanzwemmen, fitness- en conditiezwemmen, aangepast zwemmen voor diverse groepen waaronder voor ouderen, kinderen, les- en schoolzwemmen. Tijdens de vakanties worden er activiteiten voor de jeugd georganiseerd, zoals discozwemmen.

Het zwembad beschikt over een restauratieruimte waar koffie, thee en kleine snacks worden verkocht.

Ligging & Bereikbaarheid

Het zwembad ligt in het Olympusterrein, een terrein wat zich kenmerkt door tal van organisaties, clubs en verenigingen op het gebied van sport, bewegen en lichamelijke gezondheid.  De Grote Koppel is goed bereikbaar met het openbaarvervoer. Het zwembad ligt nabij diverse provinciale verbindingswegen. Er is voor het zwembad en in de nabijheid voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

 

Openingstijden

Maandag

07:00 - 22:00 uur

Dinsdag

07:00 - 22:30 uur

Woensdag

07:00 - 22:30 uur

Donderdag

07:00 - 22:30 uur

Vrijdag

07:00 - 22:30 uur

Zaterdag

13:00 - 16:00 uur

Zondag

09:00 - 16:00 uur

OPMERKING: bovenstaande tijden, zijn de tijden dat er in het zwembad zwemactiviteiten zijn. Dit geldt zowel voor recreatief als georganiseerde activiteiten.