De Formulierenbrigade van Rijnstad helpt inwoners van Arnhem met een minimum inkomen bij het doen van aanvragen en het geven van adviezen om het inkomen te verbeteren. Er zijn verschillende regelingen die zorgen voor extra inkomsten waar u recht op heeft. De Formulierenbrigade kent ze allemaal en helpt u kosteloos om te kijken of u er recht op heeft en ze aan te vragen. Voorbeelden van ondersteuning zijn: aanvraag van toeslagen, kwijtschelding van lasten en teruggave van belasting afhankelijk van uw situatie:

  • korting op sportclubs, cursussen en abonnementen
  • huur- en zorgtoeslagen
  • kwijtschelding van zuiveringslasten en gemeentelijke belastingen
  • aanvraag voor bijzondere bijstand of individuele inkomsten toeslag
  • Belastingteruggave

De Formulierenbrigade komt bij u thuis om samen met u te kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo kijken ze naar uw financiële situatie en op basis daarvan bepalen ze of u wel gebruik maakt van alle financiële regelingen die voor u mogelijk zijn.

Formulierenbrigade onderdeel van Rijnstad

De formulierenbrigade is onderdeel van Financiën en Formulieren Rijnstad. Naast de Formulierenbrigade zijn ook de Sociaal Raadslieden van Rijnstad actief in Malburgen.

Bereikbaarheid

De Formulierenbrigade is bereikbaar middels telefoon of via de website van Rijnstad. U kan ook via de Sociaal Raadslieden aan de Dovenetellaan in contact komen met de Formulierenbrigade.
Zie de spreekuurtijden in het onderstaande overzicht.

Ligging

De Formulierenbrigade werkt samen met de Sociaal Raadslieden vanuit een locatie van Rijnstad aan de Dovenetellaan in Malburgen-West. In de locatie is ook het jongerencentrum Fresh gevestigd.
Centraal in de wijk Malburgen en is goed te bereiken met het openbaar vervoer (Lijn 4 – halte Wilgenlaan.) Voor de locatie is beperkte parkeerruimte, in de omgeving is ruim voldoende parkeerruimte.

Openingstijden

Maandag

09:00 - 11:00 uur

Dinsdag

13:30-15:30 uur

Woensdag

op afspraak

Donderdag

op afspraak

Vrijdag

09:00 -11:00 uur

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: u kan een afspraak maken via bovenstaande contactgegevens

Adres

Ons adres:

Dovenetellaan 24A 6841EH, Arnhem

Telefoon: