De Duiventil is de eerste Bewonershuiskamer in de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. De Bewonershuiskamer is bedoeld als laagdrempelige ontmoetingslocatie voor bewoners uit wijkdeel Het Duifje. De Duiventil draait geheel op vrijwilligers en is gevestigd in een pand beschikbaar gesteld door de gemeente  Arnhem. 

Bewonershuiskamer

Als Bewonershuiskamer organiseren de vrijwilligers laagdrempelige activiteiten waarbij ontmoeting centraal staat.  Spelletjes, koffieochtenden, gezamenlijk koken en lunchen. Ook kan de huiskamer worden gebruikt door andere buurt- of wijkorganisaties om bijvoorbeeld in te vergaderen. Activiteiten vinden alleen plaats een aantal uren tijdens de dag en vroege avond. Er vinden geen jongerenactiviteiten, feesten of partijen of andere activiteiten plaats tijdens de late avonduren. De Bewonershuiskamer is geen buurt- of wijkcentrum.

Activiteiten

Op de donderdagen is er vanaf 10:00 uur de koffieochtend. In de toekomst zullen er meer activiteiten in De Duiventil worden georganiseerd. Voor een actueel overzicht zie de facebookpagina van buurthuiskamer De Duiventil of zie de wijkagenda.

Faciliteiten 

De Duiventil heeft een viertal ruimtes die te gebruiken zijn voor verschillende soorten activiteiten, waarvan een ruimte een gezellige huiskamer uitstraling heeft, daarnaast is er ook nog een vergader- en overlegruimte.. Er is een keuken en toilet aanwezig. Het pand is niet toegankelijk voor rolstoelen.

De toegang is ten alle tijden gratis, voor consumpties (koffie/thee/soep) en/of materialen ten behoeve van creatieve activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Ligging en bereikbaarheid

de Huiskamer ligt onder de Keizersflat, centraal in wijkdeel Het Duifje. Het is hierdoor te voet goed bereikbaar vanuit het gehele wijkdeel. Er is beperkte parkeerruimte in de omgeving. De Duiventil ligt op loopafstand van eindhalte buslijn 3.

Wijkagenda 

Zie de actuele activiteiten van Buurthuiskamer De Duiventil in de wijkagenda (tijdelijk niet beschikbaar in verband met updates) of op facebook.

Adres

Ons adres:

DIRECTIONS Keizershof 176834 DG Arnhem

Telefoon:

-

Internet:

-