Bij het consultatiebureau kijken ze naar de gezondheid van je kindje vanaf ongeveer 4 weken na de geboorte. Zo wordt er gekeken of je kindje goed groeit en op goed gewicht is. Daarom wordt je kindje bij elk bezoek gewogen. Na het wegen volgt er een gesprek met de jeugdarts of jeugdverpleegkundige. Tijdens dit gesprek kan je er terecht met al je vragen en/of krijg je advies.  Bij het consultatiebureau worden al de details van de ontwikkelingen van je kind(je) tot de leeftijd van 4 jaar goed bijgehouden. 

Extra ondersteuning & vaccinaties

Als er problemen zijn in de gezondheid of opvoeding van je kind(je) kan er door het consultatiebureau extra ondersteuning worden geboden of eventueel worden doorverwezen naar gespecialiseerde zorg. Ook de vaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma worden voor kinderen van 0 tot 4 jaar gegeven op het consultatiebureau. Het is dus belangrijk voor uw kind(je) om het consultatiebureau te bezoeken.

Vragenlijn

Mocht je vragen hebben over of voor het bezoek aan het consultatiebureau of de opvoeding/ gezondheid van je kind, dan kan je de vragenlijn bellen:
maandag 09:00 – 17:00 uur
dinsdag t/m vrijdag van 13:00 – 17:00 uur

Ligging en bereikbaarheid

Het consultatiebureau voor de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje bevindt zich in MFC de Malburcht. Het MFC (Multi Functioneel Centrum) is goed toegankelijk met een kinderwagen. Voor MFC de Malburcht is beperkte parkeerruimte, in de directe omgeving is ruim voldoende parkeerruimte.  Verschillende busverbindingen stoppen op loopafstand van MFC de Malburcht (haltes Huissensestraat.)

Openingstijden

Maandag

13:00 - 14:00 uur

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

13:00 - 14:00 uur

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

OPMERKING: bezoektijden van het consultatiebureau kunnen veranderen tijdens vakantieperiodes